Leandra "Man Repeller" z lastno kolekcijo

Bilo je le vprašanje časa: ameriška modna "superblogerka" Leandra Medine (The Man Repeller) bo ustvarila kolekcijo oblačil.

Foto: Guliver Image/Getty Images

Nastala bo v sodelovanju z znamko PJK, nared pa bo za prihodnjo pomlad pod imenom MR x PJK...Just Sayin'.

Kreativna vodja pri PJK-ju Chelsey Santry je povedala, da bo kolekcija "nosljiva norost v najbolj kul pomenu besede: nenavadna, barvita in igriva".

Vključevala bo usnjene jakne, ki lahko postanejo tudi večerni kosi, zanimive majice s potiski in ženstvene obleke, ki jih bo mogoče kombinirati s (pre)velikimi vojaškimi telovniki. Skratka, Leandrin "odštekan" newyorški slog se bo prepletel s sproščenimi kalifornijskimi vibracijami PJK-ja.

V ozadju je "biznis"

Leandra velja za pravo modno ikono, ima ogromno sledilcev in je sodelovala že z znamko nakita Dannijo. Njeno sodelovanje s PJK-jem (prej Patterson J. Kincaid), ne ravno širše prepoznavno znamko, pa je posledica preprostega dejstva: tako PJK kot Medinovo zastopa ista agencija za odnose z javnostmi, na ta način naj bi znamka Man Repeller osvajala nove poslovne svetove.

Zanimivo je tudi, da bodo kosi, nastali v okviru tega sodelovanja, precej dražji od siceršnje PJK-jeve ponudbe. Ponavadi je pri "zvezdniških sodelovanjih" ravno obratno in so kolekcije dostopnejše širši skupini potrošnikov ...

Na tej povezavi si lahko ogledate Leandrin nasvet o tem, kako nositi enega ključnih trendov sezone. Njen preizkušeni "recept" pa se glasi: svojih najljubših pet kosov iz omare oblecite naenkrat in videti boste odlično! Ne verjamete? Že mnoge pred vami niso ...

Najbolj brano