Labeca- sproščen videz še nikoli ni bil tako šik

31. 12. 2020
Labeca- sproščen videz še nikoli ni bil tako šik (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Bi si želeli oblačila za dnevno sproščenost dvigniti na povsem nov nivo? Za vas smo našli svežo in inovativno blagovno znamko elegantnih, modnih in udobnih oblačil.

Lara in Bercis sta sestri, ki sta ustvarili mini vesolje elegantnih, modnih in udobnih oblačil, ki so prijazna in primerna tako za potovanja kot delo in sprostitev. Ekskluzivno za Elle Slovenija smo se pogovarjale o njuni vedno bolj priljubljeni blagovni znamki, ki je navdušila tudi našo modno urednico.

Želita, da bi bila blagovna znamka Labeca poznana kot ...

Najin cilj je ustvariti eleganten in prefinjen videz, ki bo spodbudil ženske, da se počutijo čudovito in dobro, ko so na poti, delajo od doma in v vseh drugih mogočih situacijah, v katerih se znajdejo čez dan. Ker se je veliko delovnih mest zdaj tako rekoč preselilo v naše domove in obenem precej žensk do delovnega mesta potuje kar nekaj časa, si želiva, da bi naši neustavljivo prijetni in lepi oblačilni kosi postali odgovor na vprašanje, kaj danes obleči. Naša oblačila odlikuje popolna kombinacija dnevne sproščenosti in poslovne skladnosti, udobje je ključnega pomena.

Oblačila, ki jih opredeljuje udobje, so zdaj postala oblačila, ki jih nosimo ves dan. Kateri kos vama je najljubši?

Blagovna znamka Labeca London se zavzema, da bi oblikovala vsestranska dnevna oblačila, ki jih je mogoče prilagoditi različnim dnevnim priložnostim. V njih se lahko sprostite v objemu doma, potujete do svojega naslednjega počitniškega cilja, se pojavite na poslovnem sestanku ali v njih raziskujete svoje najljubše mesto. Še zlasti so nama pri srcu skladni kompleti, kot je kašmir Sierra. Zelo preprosto jih je kombinirati. Najin najljubši je komplet puloverja z enim rokavom in hlačami One Sleeve Set v čudoviti kamelji barvi, ki je popolna tudi, ko se zvečer prelevite v gostiteljico sproščene zabave.

Kaj je za vaju najpomembnejše, ko oblikujeta oblačila za sproščen slog?

Verjameva, da stil ne bi smel ogrožati udobja in obratno.

Kaj vama pomeni luksuz?

Verjameva, da bi morala udobje in stil hoditi z roko v roki. To je za naju resnično razkošje. Prav nič luksuznega ni v tem, da nosite luksuzna oblačila, a se v njih počutite neudobno in neprijetno.

Kaj počneta v prostem času?

Radi sva seznanjeni s svetovno umetnostjo, zato najraje obiskujeva umetniške galerije. Ker živiva v Londonu je to še toliko lažje. Obkroženi smo z izjemno umetniško sceno. Radi se tudi raziskujeva mesto, nove trgovinice, se druživa s prijatelji ter z njimi hodiva na večerje in pijačo.

Vajin najbolj vznemirljiv dogodek, ki sta si ga zapomnili …

Ko je neverjetna Kelly Rutherford nedavno nosila oblačila iz najine nove kolekcije. Ona je ena od oseb, ki naju navdihuje, je prava  Labeca ženska. Njen stil diha in predstavlja esenco najine blagovne znamke.

Pripravila Petra Windschnurer

Fotografije: Osebni arhiv

Preberite še: Internet se zgraža nad božičnim stajlingom Kim Kardashian! Poglejte, zakaj

Priporočamo tudi: 15 najlepših pričesk najbolj modnih zvezdnic nad 50 let

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač