Kraljica Letizia v široki mornarski voluminozni obleki s pomočjo enega elementa poudarila svojo postavo

11. 2. 2024
Španska kraljica Letizia je na novinarskem seminarju pokazala svojo elegantno pričesko. (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta barva ji še posebej pristaja.

Kraljica Letizia se je enega izmed kopice njenih nedavnih kraljevih uradnih dogodkov udeležila v eni izmed svojih najlepših oblek do sedaj, ki pa leži na bolj formalni strani in je še posebej primerna za tovrstne priložnosti.

Gre namreč za dolgo obleko z voluminoznim spodnjim delom ter dolgimi rokavi, ki jo po sredini krasijo umetelni gumbi, obenem pa tudi formalni ovratnik. Izbrani kos je izstopal tudi zaradi kraljeve modre barve.

Preberite tudi: Vsi želimo biti pisarniška sirena: Trend, ki je impresiven v svoji subtilnosti

Profimedia

Ko je spodnji del oblačila tako bogat, je še posebej pomembno, da v zgornjem delu ustvarimo kontrast z bolj oprijetim delom. Prelepa članica kraljeve družine je to storila s prav posebnim pasom z mašnjo, ki lepo poudari njeno postavo.

Profimedia

Kraljica Letizia je sicer ena izmed tistih žensk, na katere najprej pomislimo, ko je govora o dobrem modnem stilu. Ta je namreč ženstven, eleganten in uglajen, obenem pa moden. Nedolgo nazaj nas je navdušila s stajlingom, katerega glavna zvezda so bile balerinke v drugačni luči, kot smo jih vajeni.

Profimedia

Se tudi vam zdi to eden izmed boljših kraljičinih videzov?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nova karamelno rjava barva Monice Bellucci bo hit letošnjega leta: Navdih za vse rjavolaske, ki si to zimo želijo poživiti svoj obraz

Priporočamo tudi: Teh 5 znakov horoskopa je nagnjenih k ločitvi: Pravočasno prepoznajte "rdeče zastavice"

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan