Kraljica Letizia čudovita v obleki iz Manga, primerni za vse priložnosti

24. 2. 2023
Kraljica Letizia čudovita v obleki iz Manga, primerni za vse priložnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Španija praznuje stoto obletnico smrti slikarja Joaquina Sorrole. Ob tej priložnosti so v kraljevi palači v Madridu pripravili razstavo z naslovom "Sorolla: A través de la luz", na kateri si bo mogoče ogledati nekatera njegova dela iz zasebnih zbirk, ki še niso bila razstavljena.

Razstava za javnost bo trajala do 30. junija letos, pred kratkim pa je bila slovesna otvoritev razstave, ki jo je uradno odprl španski kralj Felipe VI. in kraljico Letizio.

Kraljica je tudi tokrat ostala zvesta svojemu praktičnemu slogu oblačenja in ponovila videz iz februarja 2022. Potem je prišla na praznovanje svetovnega dneva boja proti raku v obleki španske komercialne znamke Mango.

Tudi tokrat je Letizia črn pleten model z dolgimi rokavi iz lanske zimske kolekcije v pasu spenjala s pasom znamke Möhel in ga kombinirala z rdečo usnjeno jakno Carolina Herrera. Nosila je tudi rdeče salonarje Magrit in ujemajočo se torbico z istim podpisom. 

Kraljica je ponovno pokazala, kako so lahko cenovno ugodne, preproste in enostavne obleke v nevtralnih odtenkih res pravi jackpot. Letizia je svoj model znamke Mango najprej oblekla za poslovno priložnost in sodelovanje na forumu, nato pa ga uporabila za odprtje razstave.

Z drugačnim stajlingom, bolj glamuroznimi petami in nekaj kosi statement nakita bi se isti model zlahka obnesel tudi v bolj formalnem večernem videzu, v kombinaciji z gležnarji ali supergami in denim jakno pa bi bil odličen v dnevnem stajlingu.

Takšne obleke imamo najraje, vsestranske in praktične, prilagodljive vsem oblačilom in dodatkom ter nosljive ob vseh priložnostih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Julianne Moore upravičila status filmske zvezde v tem glamuroznem stajlingu

Priporočamo tudi:Jennifer Lopez v velikanskem plašču, ki si ga marsikatera ženska ne bi upala