Končno ima Zara suknjič in hlače za nizka dekleta, ki nočejo plačati za predelavo in krajšanje

30. 10. 2023
Končno ima Zara suknjič in hlače za nizka dekleta, ki nočejo  plačati za predelavo in krajšanje (foto: Profimedia)
Profimedia

Izjemno moden komplet krojenega suknjiča in hlač, ki je kot nalašč za ženske vseh višin, brez potrebe po predelavah ali trikih.

Pravijo, da je ženska nizka, če je nižja od 1,63 m. Če spadate v to skupino, veste, da je dobro oblačenje pogosto prava nočna mora. Bodisi zato, ker imate občutek, da oblačila niso narejena za vas, bodisi zato, ker v resnici na nekaterih oblačilih ostajajo centimetri blaga. Toda to bo preteklost, vsaj kar zadeva nošenje suknjiča, saj je Zara uresničila naše želje in to z dizajnom, ki ne bi mogel biti bolj trendovski.

Blagovna znamka Zara je pomislila na to posebno skupino in ustvarila popoln suknjič, ki ne bo le oblikoval silhuete vseh tistih žensk, ki želijo biti videti višje, ampak jim bo tudi prihranil pot do šivilje. Trik? V skrajšanem kroju tako suknjiča kot hlač. Ključ za dosego zastavljenega cilja.

Poudariti je treba tudi, da ne gre za klasičen tradicionalni kostim, ki smo ga vsi navajeni, temveč za veliko bolj inovativno - in priložnostno - zasnovo, ki jo lahko odlično nosimo za vsakodnevno nošenje. In jakna, ki mimogrede stane 49, 95 evra, je model na pol poti med blazerjem in bomber jakno, s čimer je dosežen supermoderen in izviren pridih.

Medtem ko imajo hlače, 39, 95 evrov, vzorec z visokim pasom, križan z ravnimi odrezanimi hlačnicami, ki se odlično prilegajo. Ne oklevajte preveč in jih pomerite.

Zara, cena: 49, 95 evrov

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kako prekiniti razmerje z njim, glede na njegovo astrološko znamenje?

Priporočamo tudi: Ta priljubljeni jesenski sadež z minimalno vsebnostjo kalorij (ki ga sestavlja 90 odstotkov vode), je dober za vašo postavo, pa tudi za vaše razpoloženje, kožo in lase

Prisluhnite pogovoru z Ano Praznik v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik