4 rešilni namigi, da madež ne skazi vaše najljubše bluze

Vsaki se je že zgodilo. Sredi prijetne večerje z vilic kapne omaka naravnost na najbolj elegantne hlače, med kramljanjem na zabavi se polije vino na blazer, na svoji najljubši bluzi pa najdete intenzivno čokoladno sled. Madeži na vaših izbranih kosih ne pomenijo konec sveta, če sledite tem preprostim namigom.

Promocijsko sporočilo, 18. 11. 2019
4 rešilni namigi, da madež ne skazi vaše najljubše bluze - Foto: SHUTTERSTOCK

1 Oljni oziroma mastni madeži

Na madež omake, ki prodre globoko v tkanino, lahko nanesete otroški puder in ga na njem pustite čez noč. Morda boste morali postopek ponoviti, da bo madež povsem izginil.

2 Sledi rdečega vina

Na madež rdečega vina na tkanini nanesite debel sloj sode bikarbone, pomešane z vodo. Pustite nekaj ur, da soda opravi svoje delo, nato sperite z vodo in oblačilo operite kot običajno. 

3 Čokoladni madeži

S topim nožem ali z drugim trdim predmetom odstranite večji del umazanije. Oblačilo obrnite in madež sperite pod mrzlo vodo ali uporabite gazirano vodo. Natrite ga z milom ali detergentom. Oblačilo 15 minut namakajte v mrzli vodi, nato madež drgnite približno 5 minut. Operite kot običajno. 

4 Proti vsem trdovratnim madežem

Inovativne pralne kapsule Persil Discs so prve na trgu s 4 močnimi komorami

in s pomočjo tehnologije Deep clean poskrbijo kar za 4 izjemne koristi:

→ delujejo proti najbolj trdovratnim madežem;

→ skrbijo za tkanino;

→ poživijo barve perila;

→ na perilu pustijo dolgotrajen svež vonj.

Zaradi najsodobnejše patentirane tehnologije bo Persil Discs odstranil vse trdovratne madeže. Takoj ko se kapsule v stiku z vodo raztopijo, zagotovijo polno moč čiščenja v celotnem procesu pranja. Na voljo so vam v dveh različicah, Persil Discs Regular in Persil Discs Color, ki so idealna kombinacija za belo in barvno perilo.

FOTOGRAFIJE SHUTTERSTOCK IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Najbolj brano