"Kendall za ABOUT YOU": ABOUT YOU jutri predstavlja prvi drop s Kendall Jenner - na voljo izključno 72 ur

25. julija 2021 spletna trgovina z modnimi oblačili ABOUT YOU predstavlja svoje prvo sodelovanje s Kendall Jenner, eno največjih in najbolj znanih zvezdnic ter modnih ikon na svetu. Drop sestavlja skupno 11 modelov v različnih barvah, sestavljenih iz Kendallinih najljubših vsakodnevnih kosov, ki odražajo njen osebni slog. Vsak posamezen kos je oštevilčen in ima posebno kodo, ki vključuje Kendallin rojstni dan: 11/03. "Kendall for ABOUT YOU" je 72 ur ekskluzivno na voljo v vseh 23 trgovinah ABOUT YOU po vsej Evropi, kar je premiera za modno spletno trgovino.

"Kendall za ABOUT YOU": ABOUT YOU jutri predstavlja prvi drop s Kendall Jenner - na voljo izključno 72 ur - Foto: About you

Kendall Jenner je z več kot 173 milijoni sledilcev na Instagramu ena največjih in najbolj znanih manekenk na svetu, ki svoje sledilce navdihuje s svojim individualnim slogom. Ne le njena individualnost, temveč tudi njena pristnost je prepričala ABOUT YOU, da je s Kendall ustvarila drop in omogočila, da je njen slog na voljo za nakupovanje po vsej Evropi. S "Kendall za ABOUT YOU" spletna trgovina z modnimi oblačili začenja svoj prvi drop, ki je hkrati na voljo na vseh 23 evropskih trgih ABOUT YOU.

Poseben poudarek: ta ponudba je ekskluzivno omejena na 72 ur, in sicer od nedelje, 25. julija, ob 00:00 po srednjeevropskem času. Drugi drop je načrtovan za jesen/zimo 2021.

Vsak od 11 kosov "Kendall for ABOUT YOU" ima všito edinstveno številčno kodo. Med njimi je tudi 11/03, kar je Kendallin rojstni dan. "Naš cilj s to kampanjo je ustvariti hype med digitalnimi domorodci in narediti Kendallin edinstven slog dostopen vsem strankam ABOUT YOU. Sam drop je postal zelo oseben in je sestavljen iz Kendallinih najljubših kosov," pojasnjuje Julian Jansen, direktor za vsebine pri ABOUT YOU.

"Obožujem osnove. Vsak kos v tem dropu lahko kombiniraš na veliko različnih načinov. Kosi so oštevilčeni glede na moj rojstni dan," pravi manekenka. Fotografiranje je potekalo v Kendallinem rojstnem mestu Los Angeles, da bi jo prikazali v njenem običajnem in naravnem okolju. Rezultat je zelo osebna kampanja, ki jo prikazuje tako resnično in blizu kot še nikoli prej. Še ena premiera: Njen pes Pyro, ki je sodeloval na snemanju kot poseben gost. Kampanjo je fotografirala mednarodno priznana Zoey Grossman. Ustvarjalno vodenje je prevzel Donald Schneider Studio.

Drop vključuje kul osnovna oblačila s posebnim pridihom, kot so mehke majice in topi, osnovne kratke hlače in kratki puloverji, pa tudi zelo posebne kose, kot so slip obleke ali bikini. Kar zadeva barve, se stili osredotočajo na osnovne odtenke, kot so bež, taupe, črna in bela, dopolnjujejo pa jih modne barve, kot so kamelje rjava in rdeča ter nežna zelena in oker.

Ta poletni drop "Kendall za ABOUT YOU" je prvi od dveh načrtovanih dropov. 11 modnih kosov bo na voljo od nedelje, 25. julija 2021, v vseh evropskih spletnih trgovinah ABOUT YOU v velikostih od 34 do 44 ali XS-XXL in bodo stali od 39,90 € do 79,90 €.

Fotografije: Zoey Grossman

Preberite še: 9 čudovitih poletnih oblek iz H&M, ki so trenutno znižane

Priporočamo tudi: Pozabite na majhne torbice, to jesen se vračajo take

Najbolj brano