Kdaj ste nazadnje oblekli pisan kos? Katarina Čas vas bo prepričala s tem čudovitim puloverjem, ki poje odo pomladi in dokazano spodbuja dobro voljo!

14. 4. 2024
Kdaj ste nazadnje oblekli pisan kos? Katarina Čas vas bo prepričala s tem čudovitim puloverjem, ki poje odo pomladi in dokazano spodbuja dobro voljo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Veliko nas po končanem otroštvu pozabi na to, da nam nekatere barve še posebej lepo pristojijo.

Katarina Čas se je, tako kot številni znani Slovenci, razveselila letošnje čudovite pomladi in jo užila že v prvih dneh. Pred kratkim je tako objavila simpatično fotografijo, ki kar poka od pisanih barv, s tem pa tudi od dobre energije!

Na omenjeni fotografiji namreč naša uspešna igralka pozira s šopoma rumenih in vijoličnih pomladnih cvetlic, z njimi pa se barvno ujema tudi njen pleten pulover s črtami, ki obenem vsebuje bež in temno moder odtenek.

Preberite tudi: To so edine kavbojke, ki jih Jennifer Lopez nosi že vso pomlad: Izvrstno so videti tako s klasičnim suknjičem kot pleteninami in dolgim plaščem

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Ta unikaten kos je Časova skombinirala s sončnimi očali, oprijetimi črnimi kavbojkami ter črnimi gležnjarji, posrečena pa je tudi izbira njene pričeske, in sicer nizke fige.

Nošenje pisanih barv sicer znanstveno dokazano spodbuja dobro počutje, poleg tega pa ima vsak človek vsaj dve barvi, ki mu zelo pristojita na njegov ten in barvo las, zato izgovorov za tovrsten modni izbor ni več.

Boste tudi sami stopili na pisano stran življenja?

Fotografije: Profimedia in Instagram/@katarinacas

Preberite še: Pospešite hujšanje s to zdravilno pijačo: Priljubljena sestavina, ki podpira imunski sistem, prebavo in je odlična tudi za postavo

Priporočamo tudi: 5 znamenj, ki se jim aprila obetajo spremembe v službi: Čakajo jih odpuščanja in konflikti, 2 znamenji pa celo nova služba ali napredovanje

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk