Kate Middleton za dan svetega Patrika izbrala nepričakovano barvo in zasenčila vse prisotne

18. 3. 2023

Valižanski princ in princesa sta se udeležila parade ob dnevu svetega Patrika v Aldershotu v Angliji. "Resnično ne bi mogla biti bolj ponosna, da lahko danes stojim pred vami. Resnično mi je v čast, da sem vaša polkovnica," je povedala. Kaj pa je za parado oblekla? Preverite v fotogaleriji.

1 / 3
Profimedia

Po smrti pokojne kraljice Elizabete II. septembra 2022 je prišlo do premešanja kraljevih vlog. Vojvodinja Cambriška je svojemu nazivu dodala naziv valižanske princese, vendar to še ni bilo vse. Kate Middleton je zdaj tudi polkovnica irske garde - častni položaj, ki ga je prevzela od svojega moža, valižanskega princa, ki se je umaknil iz te vloge, da bi postal polkovnik valižanske garde. 

V svoji uradni vlogi je sodelovala pri vsakoletni tradiciji podelitve detelje, tradicionalnega irskega znaka, irskim gardistom med parado ob dnevu svetega Patrika. Za to priložnost bi bila klasična zelena barva očitna izbira, vendar bi verjetno prikrila pripeto deteljo. Vemo pa, da se princesa pri svojih modnih izbirah včasih ne boji nekoliko odstopiti od pričakovanega. Poglejte, katero barvo je izbrala, na naslednjih fotografijah.