Kate Hudson in njena hčerka sta s popolnoma različnima modnima videzoma očarali na ulicah New Yorka

Jabolko res ne pade daleč od drevesa.

Kate Hudson in njena hčerka sta s popolnoma različnima modnima videzoma očarali na ulicah New Yorka - Foto: Profimedia

Simpatična igralka Kate Hudson je mama trem otrokom, njena najmlajša hči Rani pa ima komaj štiri leta. Oče deklice je Danny Fujikawa, trenutni partner Hudsonove, medtem ko sta se ji prva dva otroka rodila v prejšnjih zvezah. Skupaj s hčerko tvorita neverjetno prikupen dvojec, ki se zdi zelo povezan.

V teh dneh sta se tako skupaj potepali po kultnem New Yorku, iz njunega izleta pa je Kate na svojem Instagramu objavila prisrčno fotografijo. Na njej smo nemudoma opazili stajling nasmejane igralke, ki se zdi in v skladu z njeno osebnostjo. Nosila je namreč pajac iz temnega džinsa s pasom, ki ga je skombinirala s črnimi škornji. Gre za vsestranski kos, ki takoj pusti 'vau' učinek brez posebnega truda in ga lahko nosimo skozi vse letne čase. Svojo noto mu je Kate dodala z okroglimi sončnimi očali v oranžni barvi, zeleno kapo in črno torbico na preklop, v roki pa nosi siv šal. 

Preberite tudi: Severina: Navadna bela majica s kratkimi rokavi, mini krilo in robustni gležnjarji za brezhiben modni videz

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Gre že za drugi primer ta teden, kjer sta slavna mati in njena hči pokazali, kako se streže modnim stvarem. Govorimo o tem prikupnem paru.

Fotografije Profimedia in IG

Preberite še: Škornji Tamare Kalinić za 1.800 evrov so trend sezone in so že razprodani

Priporočamo tudi: Mojca Mavec objavila enega izmed svojih popotniških spominov in mi smo videli le to obleko

Najbolj brano