Jennifer Aniston nosila čudovito modro obleko, primerno za vse priložnosti

Jennifer še nikoli prej ni bila tako v trendu.

Jennifer Aniston nosila čudovito modro obleko, primerno za vse priložnosti - Foto: Profimedia

Ko je prišla skozi zadnji vhod na snemanje šova Jimmy Kimmel Live v Hollywoodu, je Jennifer Aniston nosila temno modro obleko. Njeno ultra laskavomaksi obleko je znamke Proenza Schouler, pod okriljem Jacka McCollougha in Lazara Hernandeza. Očarljiv odtenek je dosegel popolno ravnovesje med elegantnim in ležernim videzom. Za skrit, a pomemben detajl pa je poskrbela nabrana tkanina na zgornjem delu obleke.

Z dekoltejem, ki ga je odkrivala obleka, in njenimi tankimi naramnicami je igralka razkrila ravno pravo količino kože. Njene elegantne sandale z usnjenimi trakovi so prinesle privlačnost, prav tako pa tudi preprosta ogrlica okoli njenega vratu s subtilnim obeskom na sredini.

Sandale s trakom med prsti in okoli gležnjev so se lani vrnile v svet slavnih in se kot eden največjih trendov obutve obdržale do letos. Naj gre za klasične japonke ali pete s trakovi, je minimalistična silhueta navdihnjena v 90. letih. Zvezde, kot so Kendall Jenner, Meryl Streep, Rihanna in Jennifer Lopez med drugimi znanimi imeni še naprej podpirajo trend, tudi ko se približujemo hladnejšim temperaturam.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na gole gležnje, mokasine to jesen nosimo samo tako

Priporočamo tudi: Klasična jesenska moda Pippe Middleton nam bo v navdih to sezono

Najbolj brano