Jelena Rozga v najbolj vročem modelu in barvi puloverja za leto 2024 uteleša francoski šik (Uganete, katera je?)

9. 2. 2024
Jelena Rozga v najbolj vročem modelu in barvi puloverja za leto 2024 uteleša francoski šik (Uganete, katera je?) (foto: Profimedia)
Profimedia

Opomnila nas je na moč barv in visokih pet.

Jelena Rozga dobro ve, kako se streže modnim stvarem v francoskem slogu, kar je zopet spretno dokazala. Na enem izmed njenih delovnih dogodkov je namreč nosila model puloverja, ki je to sezono daleč najbolj priljubljen, vse pa se zdi, da bo tako tudi ostalo.

Gre namreč za oblačilo z visokim ovratnikom ter dolgo srebrno zadrgo, ki deluje šik, kljub temu, da gre v za osnovi udoben kos. Priljubljena pevka ga je povzdignila na višji nivo tako, da je pod njega oblekla pleteni kos v enaki barvi in teksturi.

Preberite še: Tako nosi džins na glamurozen način Jelena Rozga

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pulover je toliko bolj zanimiv prav zaradi svoje barve, in sicer živo rdeče, ki še vedno vodi med novonastalimi trendi. Jelena je zraven odlično nosila tudi ostale kose, in sicer ohlapne bele kavbojke ter visoke bele salonarje.

Prav izbira slednjih je dodala piko na i celotni opravi, saj bi superge ta stajling naredile veliko bolj običajen. Všeč nam je tudi, da se je zvezdnica poigrala s svojo pričesko in izbrala visok čop, ki ji izredno pristaja.

Če že dolgo razmišljate o stilski preobrazbi, je ta stajling morebiti pravi začetek!

Fotografije: Profimedia in Instagram / @rozgajelenaofficial

Preberite še: "Vsako jutro pijem jabolčni kis - nič ni boljšega za urejeno prebavo": Uravnava telesno težo, sladkorno bolezen in zdravja srca

Priporočamo tudi: Horoskop: Mars in Venera v kozorogu na področju ljubezni omogočata resne odločitve

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan