Jelena Djokovic v najlepši 'casual' pomladni kombinaciji, katere zvezda so svetle hlače, ki bodo to sezono nadomestile ves klasični džins

15. 4. 2024
Jelena Djokovic v najlepši 'casual' pomladni kombinaciji, katere zvezda so svetle hlače, ki bodo to sezono nadomestile ves klasični džins (foto: Profimedia)
Profimedia

Imeli bi vse kose, takoj!

Jelena Djokovic te dni svoje sledilce, med katerimi smo tudi sami, vse pogosteje razvaja s profesionalnimi fotografijami svojih dnevnih stajlingov, s tem pa modno navdihuje množice.

Znano je namreč, da je njen stil vreden posnemanja, saj pluje med urejenim, ženstvenim in praktičnim, kar je cilj skoraj vsake izmed nas. Te dni še posebej radi vidimo svetle stajlinge, filantropistka ter žena uspešnega tenisača Novaka Djokovica, pa si je tokrat omislila prav tega.

Nosila ja namreč svetle kavbojke s širokimi hlačnicami, ki segajo do vrha gležnjev ter so ena izmed najboljših alternativ klasičnim kavbojkam. Tako ni naključuje, da jih vidimo na ulicah čedalje pogosteje.

Preberite tudi: Digitalna naslovnica, kot je še ni bilo: Kdo je umetnik, ki je 'predelal' slovensko Elle naslovnico

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Skombinirala jih je s prav posebno jopico klasičnega tipa, ki pa izstopa v svežini svoje barve, in sicer pastelno zeleni, ki jo naredi še posebej mladostno. K temu so pridale tudi njene modne superge v beli barvi, visok čop ter pisemska torbica z vzorcem.

Na fotografijah je mogoče videti, da je Djokoviceva obenem letos izbrala trenč v olivno zeleni barvi, ki predstavlja dobrodošel odmik od najpogostejše bež barve (tudi to še vedno obožujemo).

Se strinjate, da je ta stajling kot nalašč za pomlad?

Fotografije Profimedia

Preberite še: Se še pred olimpijskimi igrami odpravljate v Pariz? Dekleta z uredništva delimo svoja priporočila, namige in nasvete

Priporočamo tudi: Vesna Milek v pomladni obleki, ki se je po dolgih letih v modo vrnila lani in se takoj zavihtela na vrh lestvic najbolje prodajanih (tudi letos bo tako)

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan