Jane Fonda pri 84. letih osupljiva v glamurozni obleki kot sodobna junakinja

Elle predstavlja posameznice, ki poosebljajo prijaznost in pogum Disneyjevih princesk in kraljic. 

Jane Fonda pri 84. letih osupljiva v glamurozni obleki kot sodobna junakinja - Foto: Profimedia

Če ob izrazu "Disneyjeva princesa" pomislite na podobe deklet v stiski, ki čakajo na svojega princa na belem konju, preskočite Pepelkino odločenost, da kljub okoliščinam premaga težave, s katerimi se je soočila, ali pa Moanino drzno prizadevanje, da reši svoj dom in svoje ljudstvo pred ekološko katastrofo. ELLE ZDA v okviru Disneyjevega praznovanja ultimativnih princes počasti resnične junake in junakinje, ki poosebljajo duh Disneyjevih priljubljenih princes, ki še vedno navdihujejo ljudi po vsem svetu, ne glede na starost.

84-letna igralka je bila na portretu, na katerem je nosila bleščečo obleko Christian Siriano z volančki iz tila in ujemajočim se suknjičem, videti kraljevsko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Kultna igralka je nosila obleko iz kolekcije Christian Siriano SS20, ki je imela večplastno krilo iz tila in smoking suknjič. Všeč nam je ta mešanica očarljive tkanine in kontrastnega ostrega kroja ... pravljično zasnovanemu videzu daje sodoben pridih.

V videoposnetku jo vidimo tudi v vijoličnem krilu in blazerju, pod katerim ima belo srajco in črno kravato. V drugi spremembi obleke pa si nadene belo obleko z volančki in modre rokavice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcia Sena (@marcia.r.sena)

Jane Fonda je bila vedno borka, ki se je zavzemala za državljanske pravice, socialno pravičnost in mir. Danes vodi boj proti podnebnim spremembam. Jeseni 2019 se je zdaj 84-letna igralka preselila v Washington in začela prirejati Fire Drill Fridays, tedenske proteste na Kapitolu, s katerimi želi opozoriti na podnebno krizo. "Ljudje so začeli prihajati iz vse države, iz Oregona, Arizone, Wisconsina, Massachusettsa," pravi. "To je bilo nekaj posebnega."

Ko gre za Disneyjeve junakinje, Jane Fonda daje prednost pogumu in navaja Elzo iz filma Frozen, ki se je podala v neznano, da bi sprejela svoj pravi namen in pomagala rešiti svoje kraljestvo. Navdušena je tudi nad modnim občutkom snežne kraljice: "To je precejšen videz. Mislim, da bi bil to odličen videz zame." Letos se končuje dolgoletna nanizanka Grace & Frankie, v katerem je Jane Fonda igrala skupaj z Lily Tomlin. "Imeli smo odlično igralsko zasedbo in ekipo, s katero smo si bili zelo blizu. Ko smo zaključevali, so bile solze," pravi igralka. Toda le 10 dni pozneje se je lahko ponovno srečala s Tomlinovo v prihajajoči komediji Moving On v režiji Paula Weitza. "Zaradi tega je bilo veliko lažje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okmagazinegeorgia

Znotraj aprilske številke ELLE je aktivistka spregovorila o svojem boju proti podnebnim spremembam in dejala: "Če ne bomo storili, kar je treba storiti, bomo mlajši generaciji odvzeli prihodnost."

"Ženska junakinja je voditeljica, lahko motivira ljudi, zaradi nje se ljudje dobro počutijo," pravi dvakratna dobitnica oskarja v intervjuju.

Zvezdnica, ki je bila odločna zagovornica podnebnih sprememb, je dejala, da poskuša dajati zgled.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta sestavina bo vašo paradižnikovo omako za vedno spremenila – na boljše!

Priporočamo tudi: Pevka Pink razkrila, zakaj svoji 10-letni hčerki ne dovoli imeti mobilnega telefona

Najbolj brano