Italijanska plemkinja z brezčasno eleganco premagala Kate Middleton in Letizio Ortiz: Rdeči žametni videz Beatrice Borromeo je elegantna ideja za stajling za božič 2023

28. 11. 2023

Skupaj z možem Pierrom Casiraghijem ter sinovoma Francescom in Stefanom je na dan državnosti Monaka italijanska aristokratinja s svojim šarmom pritegnila pozornost vsega sveta. Njen klasični videz si oglejte v fotogaleriji.

1 / 4
Profimedia

S tem videzom Beatrice Borromeo potrjuje naziv najelegantnejše in prefinjene kraljeve dame, ki jo je podelil Tatler, ter je premagala Kate Middleton in Letizio Ortiz. Ni treba posebej poudarjati, da se je ob tej uradni priložnosti, dnevu državnosti Monaka 2023 - ki ga praznujejo 19. novembra in spominjamo na svetega Rainierja, praznik zaščitnika suverenega princa Rainierja III., očeta sedanjega princa - pojavila poleg moža, Pierra Casiraghija in dobesedno pritegnila pozornost ter prehitela druge dame monaške kneževine. Beatrice Borromeo z rdečim videzom Dior obnavlja to tradicijo in se tako poklanja lokalni zastavi. Njen stajling si oglejte na naslednjih fotografijah.