“Ista mama”: Na tednu mode v Milanu so vsi gledali njo. Hči Monice Bellucci dominira na modni pisti

Ko odrašča, se vsi strinjajo - po lepoti bo presegla svojo mamo.

“Ista mama”: Na tednu mode v Milanu so vsi gledali njo. Hči Monice Bellucci dominira na modni pisti - Foto: Profimedia

Deva Cassel, hči slavne igralke Monice Bellucci, se je te dni znašla v središču pozornosti, potem ko se je pojavila na modni brvi milanskega tedna mode. Še pred nekaj leti je bila deklica, ki so ji mnogi napovedovali svetlo prihodnost.

In zdi se, da bo njenih 5 minut zelo kmalu. Tokrat je bila glavna tema medijev, potem ko se je na modni brvi v Milanu pojavila v črnem videzu slovite znamke Dolce & Gabana.

19-letna hči Monice Bellucci in Vincenta Cassela je pripravljena osvojiti svet mode in se postaviti ob bok najuspešnejšim manekenkam današnjega časa.

Italijanski duo Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta v Milanu predstavila najnovejšo kolekcijo za pomlad/poletje 2024, kreacije pa so nosile in predstavile številne znane manekenke iz sveta mode, med drugim Irina Shayk in Vittoria Ceretti, nova izbranka Leonarda DiCapria.

Ambiciozna Deva je v svet manekenstva vstopila pri 15 letih, štiri leta pozneje pa je postala eden od obrazov modne hiše D&G in hodila že nekaj njihovih modnih revij v Milanu in Parizu.

Tokrat se je v Milanu sprehodila v povsem črnem videzu, sestavljenem iz mini črne obleke s pentljo in črnih hlačnih nogavic, iz občinstva pa so jo opazovale zvezdnice, kot sta Kylie Jenner in Rose Huntington-Whiteley.

S priljubljeno mamo je v dosedanji štiriletni karieri sodelovala le enkrat, in sicer za italijansko izdajo revije 'Vogue'.

Poleg manekenskih korakov se je Deva odločila slediti maminim igralskim stopinjam. Tako kot njena starša Monica Bellucci in Vincent Cassel se je tudi ona odločila za igralstvo, zato je nedavno podpisala pogodbo z Netflixom za italijansko serijo 'Leopard'.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Prečiščevalna dieta: Katera živila za razstrupljanje jeter je treba uživati jeseni? (prava strategija ni post, osredotočite se na to prehrano)

Priporočamo tudi: Zakaj je drugi dan menstruacije za večino žensk najtežji? Za tem je preprost razlog, pojasnjujejo strokovnjaki

Najbolj brano