H&M izdal neverjetno kratko črno obleko s pentljo, ki jo ženske ta praznični december izbirajo za vse zabave

H&M je pravkar predstavil črno elastično obleko z veliko pentljo, ki bo za 49 € postala kos vsake poslovne večerje, božiča, silvestrovanja in nenazadnje leta 2023.

H&M izdal neverjetno kratko črno obleko s pentljo, ki jo ženske ta praznični december izbirajo za vse zabave - Foto: Profimedia

Med vsemi črnimi oblekami, ki morda obstajajo in so te dni naprodaj pri modnih znamkah, ki jih ni malo, saj so najbolj iskane, smo našli tisto, ki resnično ruši kalupe, trg in našo predstavo o zabavnem videzu. Gre za kratko črno elastično obleko z veliko pentljo, ki jo je ustvaril H&M in jo prodaja za 49,99 €.

To je kratka črna obleka z elastično tkanino za stilizacijo in poudarjanje pasu ter veliko pentljo na zgornjem delu, ki jo bodo ženske letošnji december nosile ob različnih priložnostih.

Za božič in silvestrovo jo lahko kombinirate z nogavicami, ravnimi balerinkami ali gležnjarji, ki so prav tako videti dobro in odvzamejo praznični pridih. Če ne, pa sandali, salonarji in celo visoki škornji. Ta obleka H&M bo idealna zaveznica za vse zabave in priložnosti, ki vas čakajo v letu 2023.

H&M, cena: 49, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle nosila eleganten stajling, ki ga obožuje tudi modna urednica Elle: Čudovit videz, ki deluje za vsak dan in posebne priložnosti

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila kroj plašča, ki bi se mu morale nizke ženske izogibati (če vam je vizualni vtis pomemben)

Najbolj brano