Flying Solo na NYFW pred dih jemajočo panoramo Manhattna predstavil kar 77 oblikovalcev z vsega sveta

21. 2. 2023
Flying Solo na NYFW pred dih jemajočo panoramo Manhattna predstavil kar 77 oblikovalcev z vsega sveta (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Flying Solo z navdušenjem predstavlja svojo težko pričakovano februarsko revijo v okviru sezone 2023 newyorškega tedna mode, na kateri se je predstavilo kar 46 oblikovalcev.

Flying Solo z navdušenjem predstavlja svojo težko pričakovano februarsko revijo v okviru sezone 2023 newyorškega tedna mode. Letošnji dogodek je bil največji tovrstni dogodek, na katerem je sodelovalo kar 77 oblikovalcev z vsega sveta, ki so predstavili več kot 500 videzov. Revija je potekala v osupljivih studiih Canoe Studios, v ozadju pa bo dih jemajoča panorama Manhattna.

Newyorški teden mode 2023 vsakič znova obljublja predstavitev najnovejšega in najboljšega modnega oblikovanja, s februarsko revijo Flying Solo na čelu. Oblikovalci z vsega sveta so skupaj predstavili svoje najnovejše kolekcije, zato je to resnično mednarodni dogodek.

Flying Solo kot največja maloprodajna in novinarska platforma za neodvisne oblikovalce v ZDA se še naprej razvija in združuje več kot 300 oblikovalcev z vsega sveta v okviru enega inovativnega maloprodajnega modela. Uspeh tega modela je privedel do odprtja novega butika Flying Solo v središču newyorške soseske SoHo, kmalu pa se bo odprla še ena vodilna trgovina v Parizu.

Modna revija je bila omogočena s partnerstvom z Makeup Academy, ki je zagotovila ekipo nadarjenih umetnikov za pričeske in ličenje. Drugi partnerji so Boxed Water in Kansas Whiskey. Glavna stilistka je bila Alina Kotsiuba, medijski partnerji dogodka pa so tudi Fashion Week Online.

Najbolj odmevne kreacije si oglejte spodaj.

2madison Avenue

IT SHOES by Isis Alarcón

Yvette LIBBY N'guyen Paris 

BeBQueen 

The Debonaire Club

Iryna Shalom, PB-DESIGN jewelry, VHR handbags

Modern Natured, Angelina Swann accessory Sha'duction eyewear 

LD13

Pineapples Don't Have Sleeves, Libby Rak Jewellery

NAAZ DESIGNS

Joya Ma, The Messy Archive jewelry, Elizée shoes, Sha'duction Eyewear

OKSANA MUKHA, Georgina Jewelry

Anton Dennard, Privado Eyewear

Janet Medina, Georgina Jewelry

Francesca Lazzari Arts, A.CEMI Jewelry

Ko Choix Fashion

Beilharz Official

Liina Stein

Fansy by Virginia Saiach, PB-Design jewelry

House of Jadè, Libby Rak Jewellery