Le najboljši videzi z rdeče preproge filmskega festivala v Cannesu 2022: Tudi vas očara angelski videz igralke Anne Hathaway?

Rdeča preproga filmskega festivala v Cannesu je mednarodno znana po bleščečem videzu in nezamenljivem glamurju, ki ne ostane neopažen. Letos so se zvezdnice odločile, da bodo sijale in izbirale obleke iz bleščic ter se glamurozno odele v srebrne in zlate odtenke. Kdo je tokrat najbolj zasijal, preverite v fotogaleriji! 

Slika 1/21

V fotogaleriji si oglejte zagotovo najlepše oblečene zvezdnice tega filmskega festivala.

Profimedia

Uradno se je začel veliki blišč 75. filmskega festivala v Cannesu: in tudi letos smo dočakali srečanje s filmsko industrijo in njenimi vodilnimi igralci. Igralci, ki jih razumemo kot motorje (plemenite) sedme umetnosti: režiserji, scenaristi, celotna igralska zasedba, pa tudi gostujoči zvezdniki in mnoge, mnoge stilske ikone. Dogodek, na katerem seveda ne bo manjkala velika združitev z najbolj vzvišenim umetniškim izrazom - modo. Medtem ko smo z  zanimanjem opazovali, kdo bo zmagovalec filmskega festivala v Cannesu leta 2022, nas je vsekakor spremljala modna radovednost, kdo bo tokrat najbolj izstopal. 

Tako v modi kot na rdečih preprogah nič ni vsakdanje. Nekatere izbire - barv in tudi blagovnih znamk - lahko nakazujejo in sporočajo veliko globlje pomene, kot jih lahko razberemo od zunaj. Nekatere zvezdice so izbirale  oblačila iz arhivov, druge pa črpale neposredno iz kolekcij ready-to-wear, ki se  odlično ujemajo z modnimi trendi za pomlad in poletje 2022,  in vse te kreacije so nam pričarale trenutke čiste čarobnosti in čudenja. Vsak videz je bil svet zase, Anne Hathaway in Elle Fanning sta pričarali celo popolnoma angelski videz, ki je sijal v vsemogočni belini, medtem ko so se nekateri druge zvezdnice odele v močne barve ali celo črnino. Odeta v črn videz nas je navdušila večna Julia Roberts, takoj za petami pa ji je sledila Julianne Moore, s krasno črno obleko in čudovitim detajlom, ki je krasil njen dolg vrat. Najboljše videze zvezdnic na zvezdniški preprogi, smo z navdušenjem dokumentirali, vi pa si jih oglejte v fotogaleriji. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bi se radi znebili maščobe okoli trebuha? Nič lažjega, to sadje je vaš novi zaveznik za hujšanje (in ne govorimo o grenivki)

Priporočamo tudi: To je nov trend frufruja, ki bo letos izpodrinil frufru Farrah Fawcett

Najbolj brano