Eterična, romantična in zapeljiva: pokukajte v zakulisje poročne obleke Vanesse Hudgens

8. 12. 2023
Eterična, romantična in zapeljiva: pokukajte v zakulisje poročne obleke Vanesse Hudgens (foto: British Vogue)
British Vogue

Kraljica otroških src generacije Gen Z je poročena! 

34-letna igralka je 2. decembra v poročni obleki Vere Wang dahnila da igralcu bejzbola Cole-u Tuckerju. Ozadje izbire obleke in organizacije poroke same je razkrila v posebnem intervjuju za Vogue, kjer je dejala, da je Vera njena dobra prijateljica in izjemna podpornica. Ker se je v njenih kreacijah vedno počutila samozavestno, seksi in ženstveno, kar je želela izžarevati tudi na svoj poročni dan, je bila izbira oblikovalke jasna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings)

Vanessa si je zamislila nekaj elegantnega, modernega in privlačnega po navdihu supermodelov iz 90-ih let. Na koncu se je odločila za preprosto svetlo slonokoščeno obleko s tankimi naramnicami, sproščenim izrezom in dodano prilagojeno boemsko vezeno tančico z gotskim napisom "Mrs. T 2. december 2023". Nosila je bele čevlje s platformo znamke Paris Texas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Po koncu uradnega dela poroke se je igralka preoblekla v svojo sprejemno obleko. Vedela je, da želi biti v tem delu noči oblečena v nekaj lahkotnega in zračnega, zato je izbrala še eno obleko Vere Wang, tokrat brez naramnic in narejeno iz romantične francoske makrame čipke. Obleka je zaradi svoje prosojmosti, vgrajenega spodnjega perila in podvezice delovala spogledljivo in igrivo. Nevesta jo je pokombinirala s parom Larroudé Vivienne platform.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Hudgens in Tucker, ki sta govorice o zvezi prvič sprožila novembra 2020, sta zaroko oznanila februarja. Par se je spoznal med skupinsko meditacijo na Zoomu, po kateri je Vanessa Cole-a poiskala na Instagramu in mu poslala “Hej, lepo te je bilo spoznati,” sporočilo, za katerega takrat še nista slutila, da bo obema spremenil življenje. 

Fotografije: British Vogue & IG

Preberite še: Nova, izjemno modna pričeska: 56-letna igralka Julia Roberts se je odločila za francoski šik, ki ga bomo posnemali

Priporočamo tudi: Okus po Manchestru: Chanel danes v Manchestru predstavlja kolekcijo Métiers d'art 2023/24, apetit pa vzbuja s kratkim filmom Sofie Coppola