ELLE in K & Ö

Spoštovane bralke (in bralci)! Ponovno vas prosimo za pozornost, še zlasti vas, ki ljubite modo in kombiniranje izbranih kosov.

ELLE in K & Ö - Foto: Fotografija Mini Antolović

Elle in K & Ö pripravljata veliki modni dogodek,

na katerem se bodo predstavile vse najpomembnejše blagovne znamke trgovine K & Ö in slovenski modni oblikovalci. In izziv: stajling boste pripravili vi!

Iščemo namreč nadarjene stiliste

z izbranim občutkom za modo in trende, ki bodo ob naši pomoči sestavili kombinacije oblačil in modnih dodatkov, ki jih bodo na modnem dogodku nosile manekenke. Vaše stvaritve bo videlo ogromno ljudi, obenem pa bodo tudi bogato nagrajene.

Na dogodku bo žirija (uredništvo Elle z gostom) izbrala zmagovalca. Za nagrado bo prejel bon v vrednosti 500 €, ki ga bo unovčil v trgovini K & Ö.

Prijave

Na natečaj se lahko prijavite tako, da nam prikažete 3 različne videze (ZA VSAKEGA UPORABITE NAJMANJ EN 'IT' KOS) in nam do 30. SEPTEMBRA 2010 pošljete fotografije in svoje osnovne podatke (starost, izobrazba, prebivališče, kontakt – mobilna številka ali e-naslov) v elektronski obliki (foto@elle.si) ali po pošti (Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana), lahko pa se oglasite tudi v našem uredništvu.

Da bo čim manj nejasnosti:

  • 10 finalistov bo izbrala strokovna komisija, uredništvo Elle (izbirali bodo med vsemi prispelimi prijavami, do vključno 30. septembra, do 12. ure).
  • Izbranih 10 finalistov bo med 4. in 10. oktobrom, 2010 v trgovini K&Ö sestavilo stajling, ki bo 15. oktobra objavljem na naši spletni strani.
  • Bralci naše spletne strani bodo imeli torej od 15. oktobra dalje možnosti izbrati spletnega zmagovalca, ki ga bomo, poleg zmagovalca po izboru strokovne komisije, razglasili na sami prireditvi (18. novembra).
  • Tekmovalci morajo imeti dopolnjenih 18 let.
  • Oblačil ni potrebno slikati na sebi, način in oblika prezentacije pa je prepuščena tekmovalcem (ni nujno na modelu).
  • Najmanj en 'it' kos pomeni, da je stajlingu uporabljen najmanj en trendi kos, ki ga prinaša letošnja sezona - jesen zima 2010-2011 (in ki jih gotovo poznate: bež barva, usnje, krila, krojena v krogu, visok pas, cigaretne hlače, rdeča, . . ).

S spoštovanjem,

vaše uredništvo

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri