Dvojec olgafacesrok osvaja svet: novi uspehi in priložnosti

Oblikovalca nakita, združena v dvojec olgafacesrok, v zadnjem obdobju žanjeta uspehe tako doma kot v tujini.

Dvojec olgafacesrok osvaja svet: novi uspehi in priložnosti - Foto: Matjaž Banič

Maja sta se Olga Košica in Rok Marinšek vrnila iz Vicenze, kjer sta bila izbrana med 100 najboljših oblikovalcev v sklopu dogodka Origin Passion and Beliefs v organizaciji ugledne spletne modne platforme Not Just a Label, ki nadarjenim mladim oblikovalcem ponuja možnost sodelovanja z najboljšimi v modni industriji in jim tako odpira vrata za nadaljnja sodelovanja. Olga in Rok sta se predstavila s povsem novo, oblikovalsko dovršeno kolekcijo Aeuqor, za katero sta navdih črpala iz morja in morskih organizmov.

Julija se bo dvojec predstavil na še enem zanimivem dogodku, imenovanem ITS JEWELRY. Na podlagi njune kolekcije Winter Garden, s katero sta bila izbrana za poseben projekt za svetovno prepoznavno znamko Swarovski, bosta v sklopu 10 finalistov v Trstu predstavila svojo kolekcijo na odmevni razstavi, ki pritegne številna velika imena: lani so si jo prišli ogledat tudi Marina Abramović, Nicola Formichetti in drugi.

ITS zagotavlja realne možnosti in predstavlja most med mladimi oblikovalci in modno industrijo. Tako je oblikovalcem ponujena možnost sodelovanja z "velikimi", kot so Diesel, Antonio Marras, MAXMARA, Armani in Viktor & Rolf, predvsem ša jim je zagotovljena podpora ljudi, ki v modni industriji že krojijo prihodnost.

Foto: Matjaž Banič

Najbolj brano