Dolgo pričakovane (in zelo zaželene) nove kavbojke s širokimi hlačnicami za 29 € so končno prispele v Zaro

Vrečaste kavbojke so vedno ena najboljših možnosti, ki jih imamo v svoji omari za čisto vse priložnosti, ker jih veliko nosimo, potrebujemo vsaj en rezervni par in najlepše smo našli v Zari.

Dolgo pričakovane (in zelo zaželene) nove kavbojke s širokimi hlačnicami za 29 € so končno prispele v Zaro - Foto: Profimedia

Če bi nas kdo vprašal o popolnih hlačah, ki se prilegajo vsem telesom, smo prepričani, da si vsi želimo poseben model, ki ga nenehno kupujemo tako poleti kot pozimi: hlače kroja palazzo.

Govorimo o enem od kosov, ki so videti najbolje ne glede na tkanino, iz katere so narejeni. Kadar lahko izbiramo med več vrstami kavbojk in ne vemo točno, katera nam bo bolje pristajala, izberemo tisto, za katero vemo, da je videti dobro.

Govorimo o kavbojkah palazzo, ki so videti fantastično, saj so prilegajoče se v pasu in omogočajo, da so hlačnice udobne ter se sploh ne oprijemajo stegen.

Široke kavbojke, primerne za vsakogar

Vse to, kar vam govorimo, v Zari odlično vedo, zato so ustvarili pričakovanja, da bodo predstavili svoje kavbojke v temni barvi, ki ustreza vsem telesom in ima obliko palazzo, ki nam je tako zelo všeč.

Zdaj jih najdete v Zari za 30 evrov.  Zaradi laskavega modela predvidevamo,  da bodo v trgovini razprodani v rekordnem času. Zato vas želimo opozoriti že zdaj, da lahko stečete v trgovino in jih kupite v svoji velikosti, saj vam zagotovo ne bo žal.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi modni trenutki zvezdnic z rdeče preproge s sinočnje podelitve nagrad grammy: Najbolj drzne, elegantne in ekstravagantne kreacije, ki si jih bomo zapomnili

Priporočamo tudi: Joker Out nas bodo na Pesmi Evrovizije zastopali z udarno shagadelično plesno himno 'CARPE DIEM'

Najbolj brano