Dolg kamelji plašč Meghan Markle se je izkazal za obvezen kos za zimo 2023/2024

5. 12. 2023
Dolg kamelji plašč Meghan Markle se je izkazal za obvezen kos za zimo 2023/2024 (foto: Profimedia)
Profimedia

Kako nositi bež plašč v tej sezoni  v slogu kreljeve dame.

Meghan Markle in princ Harry sta pred kratkim obiskala Vancouver, kanadsko mesto, ki bo leta 2025 gostilo naslednje igre Invictus Games. Njuna prisotnost zagotovo ni mogla ostati neopažena in po tem, ko so ju paparaci ujeli na hokejski tekmi, je par nastopil na posnetku z navijači, ki je takoj postal viralen.

Na omenjeni fotografiji Meghan in Harry nasmejana pozirata ob materi s sinom, na družbenih omrežjih pa so se takoj razširili komentarji o slogu zakoncev Sussex, ki ga je večina opisala kot lahkotno elegantnega. K temu učinku je prispevala zlasti ena podrobnost: dolg kamelji plašč Meghan Markle, ki bo pravi must-have v naši garderobi za zimo 2023.

Meghan Markle je za zavetje pred mrzlo kanadsko zimo izbrala brezčasno klasiko, kamelji plašč. Na modnih brveh jeseni in zime 2023/2024 so bili zelo dolgi plašči veliki in vsestranski protagonisti, modni trendi pa tudi potrjujejo, da ni boljšega zaveznika kot vsestranski in zelo topel rjav plašč.

Model, ki ga je nosila vojvodinja Susseška, je znamke Polo Raplh Lauren in ima zavihan dizajn s pasom, klasičnimi zavihki in pasom. Zaradi večinoma volnene tkanine s kančkom kašmirja ta plašč zagotavlja toploto, hkrati pa ohranja linearno, a ne pretirano krojeno silhueto. To je pravi adut v rokavu, s katerim boste svojemu videzu dodali pridih lahkotne elegance.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise CT (@denisekiwah)

Kako nositi dolg kamelji plašč to zimo 2023

Vojvodinja se je odločila za kombinacijo, ki je videti elegantno, z belo srajco, razširjenimi hlačami, ki prevzamejo odtenke dolgega plašča, in čevlji s peto. Meghan Markle izbere preprost, a ne banalen videz z nežnimi odtenki in mehkimi silhuetami, ki veliki trend kliče k tihemu razkošju.

Dolg plašč Meghan Markle pa lahko nosite na veliko različnih načinov: od razvlečenih kavbojk in gležnjarjev s peto do plisiranega krila iz volnene mešanice z nogavicami in mokasini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta zimska zelenjava, ki ima izjemno malo kalorij, je pravi eliksir zdravja: Čisti telo, znižuje holesterol in je zelo okusna

Priporočamo tudi: Zvezdnica z največ sledilci na Instagramu drastično spremenila svoj videz: Njena pričeska bo to zimo najbolj zaželena