Designed in Slovenia s Katjo Šulc

V dizajnerskem objemu najboljših

Designed in Slovenia s Katjo Šulc - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Trgovina-galerija Cliché Jelena Leskovar po uspešni otvoritvi pregledne prodajne razstave Designed in Slovenia vabi v svoj objem z novim dogodkom, srečanjem z oblikovalci blagovnih znamk AlmiraSadar, Cliché Jelena Leskovar, Farandula in m*faganel. Pod okriljem pregledne prodajne razstave Designed in Slovenia se bomo tako družili in klepetali z vami o modi ustvarjalci, kreatorji Matevž Faganel, Mateja Krofl, Jelena Leskovar in Almira Sadar.

Ekskluzivno ponudbo oblikovalskega četverčka najboljših, ki bodo v na voljo za svetovanje ob nakupu oblačil in modnih dodatkov, obutve in torbic, bosta s svojim svežim repertoarjem urbanega soula popestrila Katja Šulc in DJ Pier (RDYO), ki bosta meddrugim predstavila tudi singel I love you you scream iz prihajajoče nove plošče.

Pregledna prodajna razstava Designed in Slovenia ima dvojno vrednost, saj uprizarja pogled na slovensko modno oblikovanje in hkrati omogoča nakup izjemnih oblačil in modnih dodatkov slovenskih blagovnih znamk po posebni zaokroženi ceni, ki je prilagojena dogodku in je občutno nižja od tekočih cen teh izdelkov na trgu.

AlmiraSadar

Avtorske in unikatne kolekcije blagovne znamke AlmiraSadar so namenjene tistim ženskam, ki želijo v današnji modi ohraniti in izraziti svojo individualnost.

Cliché Jelena Leskovar,

ki je utemeljen na lastnem principu FQ - fashion intelligence quotient, oblikuje modo za ženske, ki se zavedajo svoje okolice, samih sebe in svoje notranje moči ter posebnosti.

Farandula

je slovenska modna blagovna znamka pr? t-? -porter oblačil, ki odsevajo čutno in sofisticirano eleganco s sodobnim urbanim pridihom.

m* faganel

je blagovna znamka, ki oblači žensko za tretje tisočletje, mati, hči, uspešno poslovno žensko, damo v večerni toaleti, samozavestno zvezdo pod odrskimi lučmi, žensko z vsemi svojimi identitetami, za štiriindvajset ur, za sedem dni v tednu.

Katja Šulc s svojim čarobnim pevskim pristopom prebuja slovensko in tudi tuje občinstvo. Po uspešni plošči Mila se tokrat vrača na sceno v bolj plesnih ritmih. Prihajajoča plošča, ki jo soustvarjata z odličnim DJ Pierom (RDYO DJs) in singel I love you you scream, ki je že izšel na kompilaciji Sladica 5, sta zagotovo eden bolj svežih glasbenih stvaritev v slovenskem prostoru zadnejga časa.

Vabljeni torej, da se jim pridružite v vročem vrtincu vrhunske slovenske mode in zaplešete z nami v ritmih urbanega soula Katje Šulc!

Najbolj brano