Deset let Alberja Elbaza pri Lanvinu: »Sanje, zgodovina in preteklost«

"To je pesem za vse, ki jih imam rad in so mi pomagali uresničiti moje sanje," je po koncu modne revije Lanvin pred svojim prvim pevskim nastopom na modni brvi povedal Alber Elbaz, ki praznuje 10-letnico kreativnega vodenja te pariške modne hiše.

Elbaz se je z jubilejno kolekcijo za Lanvin poklonil ženskim oblinam, so zapisali pri Style.com. Foto: Profimedia

Kolekcija za jesen 2012 je kot nekakšna "zbirka največjih hitov" Lanvina, so ugotavljali pri Fashion Telegraphu in dodali, da so se nekateri po Elbazovi pevski izvedbi zimzelene Que Sera (in zadnji pesmi na modni reviji - s pomenljivim naslovom It Was Just One Of Those Things) začeli spraševati, ali to pomeni, da se izraelski zvezdniški oblikovalec od Lanvina poslavlja ...

Bleščeča zabava

Med slavnimi in lepimi obrazi, ki so prišli praznovat z eno najbolj spoštovanih osebnosti v modnem svetu, so bile tudi Tilda Swinton, Dita Von Teese in Jessica Alba. Petični gostje so se sladkali s tortami v pastelnimi barvami, šampanjec je tekel v potokih. Nekaj utrinkov z bleščeče zabave si oglejte tukaj.

Rdečo nit revije je Alber Elbaz, ki je nastopil v obvezni črni obleki, dopolnjeni z obveznim metuljčkom, povzel z besedami "sanje, zgodovina in preteklost".

Pri agenciji AP so kolekcijo označili za eno najboljših izmed doslej predstavljenih za naslednjo jesensko-zimsko sezono.

Najbolj brano