Dekleta z uredništva ELLE so na dogodku Magična noč nosila nakit in ure znamke FOSSIL. Poglejte, kaj so izbrala

23. maja 2023 v središču Ljubljane v dvorani Pošte Slovenije na Čopovi ulici so sijale zvezde, tiste iskrive na nebu in tiste, ki nas že vrsto let navdihujejo v soju medijskih luči in za njimi, bleščali pa so se tudi nakit in ure znamke FOSSIL, ki so jih posebej za dogodek skrbno izbrala dekleta z uredništva ELLE.

Dekleta z uredništva ELLE so na dogodku Magična noč nosila nakit in ure znamke FOSSIL. Poglejte, kaj so izbrala - Foto: Marko Delbello Ocepek, Aleksandra Saša Prelesnik

Na Magični noči, že drugem dogodku, kjer so moči združile 3 priznane medijske znamke, ki že vrsto let uspešno delujejo pod okriljem založniške hiše Adria Media – Elle, Cosmopolitan in Story – se ni iskrilo le od zvezd na nebu in zvezd v soju medijskih luči, pač pa so se v sijoči družbi bleščali tudi nakit in ure, ki so ga nosila dekleta z uredništva ELLE.

Pred dogodkom so se dekleta odpravila v prodajalno Slowatch v Supernovi Rudnik in skrbno izbrala svoje kose nakita, ki se najbolje podajo njihovi obleki na Magični noči. Čeprav ima vsaka popolnoma drugačen, toda izoblikovan in do potankosti izpiljen modni slog, so vse našle svoj nakit, ki najbolje pristaja njihovem okusu.

Izbirale so med nakitom in urami znamke FOSSIL, ki je znana po svojih kakovostnih urah in izvirnem nakitu. FOSSIL združuje izjemno oblikovanje, natančnost in inovativnost, da ustvari unikatne izdelke za moške in ženske.

FOSSIL je svetovno znano ime v industriji ur in nakita, ki je že vrsto let navdušuje modne navdušence po vsem svetu. Ustanovljen leta 1984 v ZDA, se je FOSSIL hitro uveljavil kot vodilna blagovna znamka, ki združuje klasično eleganco s sodobnim pridihom. Njihove ure in nakitne kreacije so znane po svoji vrhunski izdelavi, kakovosti materialov in estetskem oblikovanju, ki ne ostane neopaženo.

FOSSIL je blagovna znamka, ki združuje sodobnost in tradicijo v svojih izdelkih. Njihove ure in nakitne kreacije predstavljajo popolno ravnovesje med estetiko, kakovostjo in inovativnostjo. Če iščete modni dodatek, ki bo izražal vašo osebnost in hkrati sledil trendom, se obrnite na FOSSIL. Ne glede na to, ali gre za pametno uro ali izvirni kos nakita, FOSSIL vas bo navdušil s svojo edinstvenostjo in vrhunsko izdelavo.

Kombiniranje ur in nakita FOSSIL vam omogoča ustvarjanje popolnega modnega izraza

Ure in nakit se med seboj harmonično dopolnjujejo, kar vam omogoča ustvarjanje edinstvenih in očarljivih slogovnih kombinacij. S FOSSIL izdelki boste izstopali iz množice in izražali svojo individualnost na stilski način.

Dekleta so si znamko FOSSIL izbrala, saj je znana po svojih inovativnih urah, ki združujejo klasične elemente z napredno tehnologijo. Vsaka kolekcija ponuja sodoben pristop k tradicionalnemu oblikovanju. Z mehanizmi visoke natančnosti in oblikovalskimi detajli, ki očarajo, so FOSSIL ure nepogrešljiv modni dodatek za vsako priložnost. Ne glede na to, ali želite izstopati ali pa raje ohranjate prefinjen minimalizem, FOSSIL ima pravo uro za vsak okus.

Poleg svojih izjemnih ur se FOSSIL ponaša tudi z raznoliko kolekcijo nakita, ki dodaja pridih elegance in osebnosti vašemu videzu. Od zapestnic, obeskov in uhanih do obročev in ogrlic – FOSSIL nakit je zasnovan tako, da izraža vašo edinstvenost in slog. Izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot so plemenite kovine, usnje in kristali, je FOSSIL nakit trajen in privlačen.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Marko Delbello Ocepek

Najbolj brano