Odgovor na večno modno vprašanje razkrit: cvetlični potisk JE primeren za pomlad! Kako zelo, dokazuje Mojca Mavec v tej romantični obleki za vsak dan.

8. 4. 2024
Odgovor na večno modno vprašanje razkrit: cvetlični potisk JE primeren za pomlad! Kako zelo, dokazuje Mojca Mavec v tej romantični obleki za vsak dan. (foto: Aleksandra Saša Prelesnik / AML)
Aleksandra Saša Prelesnik / AML

Gre za sicer najbolj priljubljen vzorec v ženski garderobi.

Mojca Mavec skozi modo rada izrazi svojo ženstveno stran, bližnjica do tja pa je zagotovo cvetlični potisk, ki že leta ne gre iz mode z razlogom. Na račun filma Hudičevka v Pradi in stavka Mirande Priestly "Cvetlice za pomlad? Prelomno." je kar nekaj časa veljalo prepričanje, da ta vzorec pomladi deluje preveč klišejsko, pa vendar je modna stroka letos tudi dokončno pometla s tem pravilom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Jewelry Library (@thejewelrylibrary)

Vzorec cvetlic je namreč še kako primeren za ta čudovit letni čas, zato naj poseli vašo garderobo, in jo s tem tudi osveži. Mojčin stajling vas bo v to še kako prepričal, saj je nedavno pozirala ob cvetovih magnolije v romantični obleki s cvetličnim vzorcem v roza, zelenem, rahlo rumenem in temnem odtenku, ki spočijejo oči.

Preberite tudi: 5 največjih trendov jaken te pomladi in ne, med njimi ni ne trenč plašča ne usnjene jakne

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Pozornost nemudoma pritegne tudi njen svetlo roza pleten pulover, ki si ga je Mojca zavezala okoli bokov, saj tvori čudovit kontrast omenjenemu potisku. Tu pa se oda pomladi ni končala, saj je voditeljica in popotnica nosila tudi šminko v barvi fuksije, ki ji čudovito pristoji. 

Pst, to pa ni prvič, da je Mojca blestela v tovrstnem kosu. Pravzaprav se je to zgodilo pred kratkim na ELLE dogodku. Oglejte si jo TUKAJ.

Vam je na pamet že padla cvetlična obleka, ki čaka na vas v vaši omari?

Fotografije Aleksandra Saša Prelesnik / AML in Instagram / @mojcamavec

Preberite še: Brigitte Macron napovedala šik trend, ki bo to pomlad zamenjal klasični hlačni kostim: Poglejte, kako ga kombinirati kot Parižanka

Priporočamo tudi: 3 znamenja, ki bodo najbolj trpela zaradi retrogradnega Merkurja: Čakajo jih neprevidljive situacije, nesporazumi in prepiri ter konflikti v ljubezni

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik