Čudoviti Petite Jolie po novem tudi pri nas

Petite Jolie je brazilska modna znamka, ki predstavlja življenjski slog mladih žensk v svetu, kjer urbano in naravno, globalno in lokalno, organsko in tehnološko živijo skupaj.

Promocijsko sporočilo, 10. 4. 2015
Čudoviti Petite Jolie po novem tudi pri nas - Foto: Mediaspeed

Blagovna znamka je mladostna in namenjena vsem ženskam, ki se počutijo svobodne v izražanju, so hudomušne in imajo rade udobje. Znamka je prepoznavna po kakovosti in domiselnem dizajnu.

Kolekcija Petite Jolie ponuja številne modele sandal, japonk, balerink, špornih copat, škornjev, torb in preostalih modnih dodatkov, ki bodo navdušili prave ljubiteljice modnih trendov. Obuvala vas bodo presenetila s čarobnim vonjem sadnih gumijastih bombonov.

Petite Jolie je bila leta 2009 na trgu predstavljena kot ena izmed najuspešnejših projektov brazilskega multinacionalnega podjetja Anige, ki je ekskluzivni proizvajalec znanih svetovnih modnih znamk Nike, Miezko in Clarks za Brazilijo in celotno Južno Ameriko. Nenehno rastočo znamko lahko najdemo na več kot 7.000 prodajnih mestih po svetu. Misija Petite Jolie je vnašanje čim več barv, navdihov in zabave v svet kupcev. Pravzaprav, kot pravijo: »Mi nimamo kupcev, imamo oboževalke, imamo prijateljice!«

petite jolie

Predstavitev Petite Jolie je bila v Maxiju, udeležili pa sta se je tudi zastopnica za Slovenijo Andréa de Moura Leite Koči in direktor za izvoz iz Brazilije Hildo Maus.

Ekskluzivno v Sloveniji se blagovna znamka prodaja v ljubljanski blagovnici Maxi, Modni hiši Maribor, Modiani Celje, Modiani Šiška, Modiani Vič, Modiani Portorož, Modiani Koper, Modiani Bršljin Novo mesto in Modiani Rogaška Slatina.

Najbolj brano