Charlize Theron osupljiva v mrežasti obleki: Tako bi jo morale nositi vse ženske nad 40 let

Charlize Theron, osupljiva v bodiju z globokim izrezom pod popolnoma prozorno mrežasto obleko.

Charlize Theron osupljiva v mrežasti obleki: Tako bi jo morale nositi vse ženske nad 40 let - Foto: Profimedia

Charlize Theron je najnovejša zvezdnica, ki se je pridružila trendu golih oblek. In mi stoodstotno podpiramo njeno modno izjavo. Čeprav je podleganje neizogibni prozorni obleki nedvomno tvegana modna izbira in moramo priznati, da nas videz nekaterih zvezdnic spravlja v zadrego, saj koketirajo z mejami dobrega okusa, je Južnoafričanka še vedno zgled elegance. Na svetovni premieri filma Hitri in drzni X je bila igralka videti osupljivo v razkošnem prozornem Diorjevem kompletu.

Charlize Theron v spektakularni goli obleki

Pred kratkim pa je Charlize Theron na svojem Instagram profilu delila še bolj spektakularno obleko. Na dveh selfiih, posnetih nasproti ogledala v prostoru, ki se zdi kot garderoba, sublimna blondinka pozira v zelo seksi mrežasti obleki z odprtinami, ki so tako široke, da so popolnoma prozorne. Popolnoma je razkrila popolno postavo 47-letne igralke, pod njo pa je imela oblečen le črn bodi z globokim izrezom. Zelo vroč videz, ki pa ga je igralka, ki je pravkar ponovno našla ljubezen v objemu mlajšega moškega, ublažila tako, da si je čez ramena obesila suknjič. Seksi, da, a še vedno elegantna!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Charlize Theron, modna poznavalka z brezhibnim okusom, je svojo obleko dopolnila s črnimi čevlji s koničastim zaključkom, ki jih je nosila z ujemajočimi se nogavicami. In čeprav so prosojne obleke eden glavnih trendov tega trenutka, je kombinacija elegantnih čevljev in nogavic še bolj elegantna. Zato smo dvakrat navdušeni nad njenim videzom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To poletje pozabite na bež odtenke! Zaradi te maksi obleke električne barve Tanje Ribič si boste spremislili! (še posebej pristaja svetlolaskam)

Priporočamo tudi: Pozabite na pajkice, v modo se vračajo trenirke, ki smo jih v 90-ih nosili ves čas

Najbolj brano