Blagovni znamki Cliché in Alpina prvič skupaj na velikem modnem dogodku

Podjetje Alpina v sodelovanju s slovenskimi modnimi oblikovalci ponovno predstavilo ekskluzivne kolekcije modne obutve na Mercedes-Benz Fashion Weeku.

Promocijsko sporočilo, 15. 5. 2018
Blagovni znamki Cliché in Alpina prvič skupaj na velikem modnem dogodku

Na modnem doživetju, kjer je blagovna znamka Alpina v sodelovanju z oblikovalskim tandemom Draž prisotna že peto leto, so skupaj s kolekcijo oblačil Draž pod imenom 'Kalisto' predstavili nove modele modne obutve Alpina Draž. Modni javnosti pa se je Alpina prvič predstavila tudi v sodelovanju s priznano modno oblikovalko Jeleno Pirkmajer, ki so jo navdušili modni sandali prodorne slovenske modne blogerke Bojane Ksela Rose, ki jih nosi tudi žena Anžeta Kopitarja.
 

'Kalisto'

Kolekcija obutve in oblačil Draž pod imenom 'Kalisto' je nastala po navdihu vesolja.

"Ne pozabite, vedno glejte v zvezde, ne v tla,” je rekel pred kratkim preminuli astrofizik Stephen Hawking. Človeštvo res že od svojih začetkov radovedno zre v nebo. V njem išče odgovore na vprašanja o svojem obstoju in usodi. Tudi Draž namesto v tla gleda v zvezde, zato ne čudi, da sta Urška in Tomaž nebeška čudesa preoblikovala v pletenino in z vesoljskimi nežno ovila človeška telesa. Skozi proces oblikovanja in izdelave oblačil se Draž ves čas sprašuje o njihovi uporabni, estetski in trajnostni vrednosti - vedno bolj priljubljenemu konceptu, ki mu je sam zvest od svojih začetkov.

"Silhuete oblačil sledijo vzorcem, ki jih ponujajo spleteni planeti in tudi zemeljski vzorci, ki spominjajo na planetarne obroče," pojasnjujeta Urška in Tomaž Draž. "Poglavitni cilj ostaja človeku prijazno oblačilo, ki je udobno kot trenirka in elegantno kot večerna obleka," še dodajata. 

Tudi tokratno kolekcijo spremlja skrbno oblikovana obutev iz usnja in pletenine, ki se je zdaj že udomačila pod znamko Alpina Draž.


Modna obutev Alpina Draž prvič na voljo takoj po modni reviji

Dobra novica za vse modne navdušenke in navdušence je, da bo kolekcija obutve Alpina Draž, ki je bila predstavljena na Mercedes-Benz Fashion Weeku, prvič na voljo v spletni trgovini Alpina, od ponedeljka, 14. maja dalje. Več informacij tukaj.
 

Cliché in Alpina 

Sandali Alpina by Mrs.B.Rose iz Ljubljane direktno v Los Angeles

Modna oblikovalka Jelena Pirkmajer, ustvarjalka modne znamke Cliché, ene najbolj priznanih znamk pri nas,je za predstavitev kreacij na Mercedes-Benz Fashion Weeku tokrat izbrala sandale slovenske blagovne znamke Alpina, kar pa ni naključje. 

Sandali, ki so v žirovski tovarni nastali po zamisli prodorne slovenske modne blogerke Bojane Ksela Rose (Mrs.B.Rose) so z detajlom zelene in rdeče črte navdušili slovensko modno sceno, en par pa je odpotoval tudi v Los Angeles k ženi Anžeta Kopitarja.

"Dejstvo, da so bili sandali Alpina predstavljeni na Mercedes-Benz Fashion Weeku pod okriljem Jelene Pirkmajer, je zelo velik dosežek, na katerega smo lahko vsi ponosni. Še sama težko verjamem, koliko žensk sem očarala s svojo kreacijo," je po reviji povedala Bojana Ksela Rose.

Najbolj brano