Angelina Jolie po ločitvi na rdečo preprogo stopa v novem spremstvu

Angelina Jolie se v čudovitih oblekah po rdeči preprogi ne sprehaja sama.

Slika 1/6

V fotogaleriji si oglejte vse obleke z rdečih preprog, ki se jih je udeležila v zadnjem času.

Profimedia

Angelina Jolie se je vrnila na rdečo preprogo na svetovnih premierah njenega novega filma Eternals. Priljubljena igralka, ki jo poleg svoje uspešne kariere zaposljuje tudi vzgajanje šestih otrok na premierah ni presenetila samo z izbiro večerne toalete, temveč tudi s tem, da na rdečo preprogo ni stopila sama.

Preberite tudi: Angelina Jolie nosila popoln jesenski pulover, ki ga boste želeli v svoji omari

Po ločitvi z dolgoletnim partnerjem Bradom Pittom se je igralka na premieri pojavila s svojimi otroci, ki so navdušili s svojimi večernimi videzi. Spremljali so jo Zahara, Vivienne, Knox, Maddox in Shiloh (manjkal je le 17-letni Pax), zanje pa to ni bil prvi sprehod po rdeči preprogi - leta 2019 so že navdušili na premierah filmov Dumbo in Maleficent

Svojih otrok ne skriva več

Svoje otroke je priljubljena zvezdnica v preteklosti pred javnostjo skrivala, zdi pa se, da se to počasi spreminja. Za britanski ELLE je Angelina Jolie povedala, da je na svoje otroke zelo ponosna: "S ponosom opazujem svoje sinove, ki postajajo možje. Spoštujejo svoje sestre in one jim spoštovanje vračajo. Svoje hčere vzgajam v samostojne ženske s svojim mišljenjem - zdravo in odločno razmišljanje je bolj privlačno kot katerakoli obleka."

Poglejte, katere stajlinge je na zadnjih rdečih preprogah nosila Angelina Jolie s svojimi otroci.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 9 popolnih idej za jesenski stajling, ki jih boste želeli posnemati

Priporočamo tudi: Pozabite na črne gležnjarje, Penelope Cruz je kavbojke kombinirala s to nepričakovano barvo

Najbolj brano