Angelina Jolie je nosila klasično belo poletno obleko, popolno za vse dame nad 50 let

1. 7. 2021
Angelina Jolie je nosila klasično belo poletno obleko, popolno za vse dame nad 50 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Želeli boste poustvariti njen videz.

Trendi oblačenja se nenehno vračajo - pomislite na podložena ramena, sodobne tunike ali oprijeti telovniki. Obstajajo pa nekateri slogi, ki ostanejo brezčasni in nikoli ne izginejo iz modnega diskurza. Če razmišljate o oblekah na preklop, imate prav. V tridesetih letih prejšnjega stoletja jih je prvič oblikovala italijanska modna oblikovalka Elsa Schiaparelli, pred kratkim pa jih je ponovno iznašla Diane Von Furstenberg. Glede na to, da silhueta laska vsem vrstam postave in je na voljo toliko različic, imajo skoraj vsi lastno obleko, vključno z Angelino Jolie.

Po vrnitvi domov iz Zahodne Afrike se je s sinom Paxom in hčerko Zaharo odpravila na večerjo. Za izlet s svojimi otroki se je oblekla v svilnato belo obleko do kolen z bleščečim pasom. Obleka se je lepo prilegala njeni postavi in dala bolj eleganten pridih v primerjavi z običajnimi bombažnimi oblekami s cvetličnim potiskom. Brezčasni kos je povezala z enako klasičnimi čevlji: kožni salonarji, ki delujejo za vsako priložnost, ne glede na to, ali gre za večerjo ali rdečo preprogo, in so se tudi dobro ujemali z njeno obleko.

Za tiste, ki se sprašujete, katere druge klasične kose igralka hrani v svoji garderobi, vam povemo, da gra ta vsakodnevno torbico znamke Celine in trenč plaščem znamke Everlane. "Vlagam v kakovostne kose, ki jih bom nosial do smrti," je dejala v intervjuju za britanski Vogue februarja 2021. »Škornji, najljubši plašč, najljubša torbica, stvari ne spreminjam pogosto, veste? To je ena izmed mojih stvari." Igralka se nenehno drži klasike, saj je to obleko za večerjo mogoče nosititi tudi za druge priložnosti, na primer kosilo s prijatelji ali celo za zmenek.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako vijolično barvo nosimo to poletje

Priporočamo tudi: 5 parov japonk iz Zare, ki jih obožujemo to poletje

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave