To mlado slovensko pevko redno primerjajo s Carrie Bradshaw! Vidite tudi sami podobnost?

9. 7. 2024
To mlado slovensko pevko redno primerjajo s Carrie Bradshaw! Vidite tudi sami podobnost? (foto: Anabel)
Anabel

Je to slovenska Carrie?

Na nedavnem 43. festivalu Melodije morja in sonca je nastopila tudi radijska voditeljica in pevka Anabel, ki se je občinstvu predstavila s pesmijo Bilo bi lepo. Zmagovalec večera je bil Žan Videc s pesmijo Neznano, drugo mesto so zasedli Trio Vivere s pesmijo Kanconeta, tretje pa Bepop z Valovi morja

Mlada pevka je požela veliko pozornosti z izstopajočim stajlingom, in sicer s svojo kratko bleščečo obleko v vijolični barvi, metalik sandali in bujnimi kodri, ki so pred kratkim postali njen zaščitniški znak.

Vse od takrat Anabel prejema številne komentarje, da močno spominja na lik Carrie Bradshaw, ki ga je v kultni seriji Seks v mestu tako dobro odigrala Sarah Jessica Parker. 

Preberite še: To so vse veličastne obleke sveže poročene Lorelle Flego, ki jih je nosila na sinočnjih Melodijah morja in sonca!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANABEL (@anabelmusic.si)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrie Bradshaw | Sex and the City (@carriebradshawsc)

Tudi sami vidite podobnost?

Fotografije Instagram / @anabelmusic.si

Preberite še: To je nova britanska prva dama, katere slog že sedaj primerjajo s Kate Middleton in njena prva obleka na novi funkciji to še kako potrjuje!

Priporočamo tudi: "Saj ni res, pa je!" 78-letna oskarjevka Helen Mirren ujeta med vožnjo na podzemni železnici v ultra šik stajlingu, ki odvzame najmanj 20 let!

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač