adidas by Stella McCartney: za aktivne ženske, ki stavijo na funkcionalnost ter modno izpopolnjenost

Za prihajajoče mesece sta Stella McCartney in adidas oblikovala osupljive kose, ki omogočajo učinkovito in navdihujočo telesno vadbo. Novo kolekcijo jesen-zima 2015 zaznamujejo drzne oblike, inovativne kombinacije blaga in bistroumna slojevitost.

adidas by Stella McCartney: za aktivne ženske, ki stavijo na funkcionalnost ter modno izpopolnjenost - Foto: promocijsko gradivo

Stella McCartney je pri svojem oblikovanju imela v mislih dekleta in ženske, ki svoj prosti čas preživljajo aktivno, pri tem pa ne želijo zanemariti svojega videza: »Vse večjemu številu pripadnic nežnejšega spola je dobra telesna pripravljenost izjemno pomembna in posledično večino svojega prostega časa preživijo v športnih oblačilih. Tako jim želimo ponuditi kolekcijo, ki je hkrati funkcionalna in stilsko izpopolnjena.«

Iz nove kolekcije najbolj navdušujejo oblačila linije za tek, v katerih lahko s pridnim nabiranjem kilometrov nadaljujete tudi v hladnih dneh in celo večerih. S pomočjo posebnih votlih vlaken namreč poskrbijo za potrebno toplotno izolacijo in uravnavanje temperature. Za večjo vidljivost boste poskrbeli z dolgimi pajkicami, opremljenimi s posebnim odsevnim trakom, in popolnoma odsevno tekaško jakno, ki ohranja vaše telo toplo in suho tudi v ekstremnih razmerah.

Liniji Studio in Joga sta v tokratni kolekciji združeni ter prinašata luksuzne in hkrati funkcionalne majice z dolgimi rokavi, ki so prijetne tako na pogled kot tudi na dotik. S kombiniranjem jopic in zanimivih vrhnjih oblačil boste poskrbeli za udobno vadbo in privabljali poglede tako v plesnih studiih kot tudi na skupinskih vadbah ali urah joge. Med pestro izbiro pajkic, kratkih majic in majic brez rokavov, ki omogočajo popolno svobodo gibanja, bo zagotovo vsaka športna navdušenka našla nekaj zase.

Nova kolekcija prinaša visokozmogljive dodatke, ki s svojim stilom popolnoma izražajo estetiko skupnega ustvarjanja adidasa in Stelle McCartney. Med dodatki za tek, ki bodo poskrbeli za popolno opremljenost in nemoteno gibanje, boste našli modno pasno torbico, opremljeno s čudovitim cvetličnim potiskom, ter tople rokavice. Tako pasna torbica kot rokavice so opremljene z odsevnimi dodatki, ki poskrbijo za večjo vidljivost.

adidas in Stella McCartney

Uspešno sodelovanje med adidasom in Stello McCartney se je začelo leta 2005. Kolekcije so del adidasovega programa Better Place, kar pomeni, da vsi uporabljeni materiali prihajajo iz trajnostno obnovljivih virov, izdelani so brez nevarnih kemikalij in po najvišjih standardih proizvodnje.

Stella McCarney v celotni kolekciji uporablja materiale, ki so narejeni iz ekološko pridelanega bombaža, in sicer na kmetijah, kjer se ne uporabljajo gensko spremenjena semena, umetna gnojila, kemični pesticidi ali opraševalci. Pri izdelavi posameznih kosov so uporabljene najnovejše tehnologije.

Najbolj brano