Abbey, Freja, Anja, Tom, La Perla

Kratke novice iz sveta mode.

Abbey, Freja, Anja, Tom, La Perla - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Abbey Lee in Freja Beha

V Milanu je reviji znamk Bottega Veneta in Pucci odprla ruska manekenka Jac, ter zaprla revijo oblikovalca Gianfranca Ferréja. A vseeno je šov prevzela Abbey Lee. Vse se je vrtelo okoli njene vrnitve na modne piste, potem ko je sezono jesen 2009 preskočila zaradi poškodbe kolena. Opažena na revijah D&G, Fendi ter Versace.

V Parizu se je vse vrtelo okoli starih mačk. Eva Herzigova, Natalia Vodianova in Daria Werbowy so odprle in zaključile revije oblikovalskih imen kot so Herm? s, Stella McCartney ter Balmain. Glavna zvezda Pariza je postala Lagerfeldova muza. Freja Beha androginskega videza je zaprla reviji Chanela ter omenjenega Karla Lagerfelda. A to še ni vse. Danska manekenka je očarala vse kot otvoritveno lice modnih revij Rick Owens in Chloé ter zadnji obraz na pisti pri oblikovalcih Driesu van Notenu in Valentinu.

Nitendo Anja

Vse ljubiteljice joge in video konzole Nitendo Wii pozor. Podjetje se je odločilo za sodelovanje s priznano manekenko Anjo Rubik. Manekenka, ki se pojavi kot lice modnih kampanj Dior, Gucci ter Valentino, je postala ambasadorka novega izdelka Wii Yoga. Dekleta, ki imajo v lasti omenjeno konzolo, bodo lahko trenirala v dnevni sobi skupaj z Anjo.

Na kratko

Oblikovalec nakita Tom Binns bo za športno znamko Puma ustvaril kolekcijo nakita in torb, katerih navdih bo nogomet.

Klobučar Philip Treacy je predstavil svojo prvo kolekcijo čevljev na modni reviji znanega italijanskega oblikovalca Valentina.

Modni oblikovalec Tom Ford se je znašel na dvanajstem mestu najbolj vplivnih mož, po mnenju AskMan.com. Prvi je fikcijski junak serije Mad Men Don Draper, medtem ko je na tretjem mestu pristal predsednik Barack Obama.

La Perla bo predstavila svojo prvo kolekcijo poročnih oblek in dodatkov v novembru. Čipkasta obleka bo kupce stala 649 dolarjev.

Najbolj brano