67-letna monaška princesa Caroline dokazuje, da lahko kratko obleko z velikim vzorcem nosite pri vseh letih

9. 7. 2024

Monaška princesa je naredila vtis v kratki poletni obleki s potiskom in odprtih sandalih.

1 / 1
Profimedia
Profimedia

Caroline Monaška je modna ikona, kamor koli gre, in tega ni mogoče zanikati. Pri 67 letih je princesa na tekočem z vsemi trendi, kot so hlače z visokim pasom, preseneča pa nas tudi njen način izstopanja iz vsakdanjega sloga, s katerim blesti vedno in v vseh situacijah, kot je to storila v supergah Nike. Tokrat je Caroline Monaška navdušila s kratko obleko na odprtju monaškega tedna umetnosti v galeriji Almine Rech.

Caroline Monaška nosi modno kombinacijo letošnjega poletja: kratko obleko in odprte sandale

Poleti se vedno poskušamo dobro obleči, ne da bi nam bilo prevroče, in se odločimo za lažja oblačila ali z razporki, saj vemo, da vsak centimeter tkanine šteje. Monaška princesa je na svojem zadnjem dogodku nosila kombinacijo, ki nam je najbolj všeč za to poletje: kratko široko obleko in odprte sandale v kombinaciji z zlatimi zapestnicami, maksi ogrlicami in torbico. Takšne obleke so kot nalašč za poletje, saj so hladne, udobne in popolne dolžine, da se lahko hladite in nosite sandale. Kar zadeva čevlje, so sandali Caroline popolna mešanica udobja zaradi ravnega podplata in hladnosti zaradi odprtih prstov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lou Gréther (@louise_grether)

Princesa nas je presenetila, vendar na bolje, saj si je drznila z mešanico simetričnih in asimetričnih potiskov ter obleko kombinirala z najbolj sezonskimi dodatki, kot je nakit, in drugimi, bolj brezčasnimi, kot je rjava torbica. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Natikači, brez katerih poleti ne moremo: Jennifer Lopez priljubljene poletne čevlje kombinirala s cvetličnim vzorcem in sanjskim cekarjem

Priporočamo tudi: Smuti iz samo treh sestavin je pravi lepotni eliksir. Pijte ga enkrat na dan in vaša koža bo sijala

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač