5. obletnica modne agencije Bronz

Ob koncu leta 2007 je modna agencija Bronz obeležila 5. obletnico svojega obstoja. Rojstni dan je skupaj s svojimi modeli in poslovnimi partnerji praznovala v hotelu Domina.

5. obletnica modne agencije Bronz - Foto: Fotografija promocijski material

Iztekajoče leto je bilo za Bronz prelomno, saj je izpolnila številne načrte, ki si jih je lastnik agencije Joseph Rain zastavil že ob ustanovitvi podjetja. Iztekajoče se leto je bilo zaznamovano s skupinskimi nastopi v tujini, saj so Bronzovi modeli sodelovali na sejmih mode v Barceloni, Parizu in Las Vegasu, dobrodelni modni reviji v Monacu ter tednu mode v Los Angelesu.

Letošnje leto pa je bilo izjemno tudi po dosežkih v Sloveniji, saj so modeli sodelovali na vseh pomembnejših modnih predstavitvah in tako pripomogli k izpolnjevanju zelo pomembnega cilja agencije - oživiti slovensko tekstilno industrijo.

Poleg skupinskih nastopov tako doma kot v tujini se agencija Bronz lahko pohvali tudi z nekaterimi posameznimi modeli, ki imajo uspešno kariero v tujini. Trenutno so najbolj iskani modeli v tujini Natalija Osolnik, Samuel Paljk in Nika Globokar. Slednja je pred nekaj dnevi podpisala več deset tisoč evrov vredno pogodbo za slovito blagovno znamko Gucci, v mesecu januarju pa bodo na agenciji držali pesti za svojo varovanko Ines Dragišič, ki bo odpotovala v New York na izbor za Supermodel sveta, ki poteka pod vodstvom agencije Ford models.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano