49-letna Penélope Cruz blesti v kopalkah: Pozabite na tunike, čez kopalke letos nosimo ta kos, ki ni srajca!

17. 6. 2023
49-letna Penélope Cruz blesti v kopalkah: Pozabite na tunike, čez kopalke letos nosimo ta kos, ki ni srajca! (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka Penélope Cruz je na svojem Instagramu delila še nikoli videne fotografije. In povzročila je pravo razburjenje. Na fotografijah, posnetih za novo številko revije Marie Claire, je igralka videti bolj sijoča kot kdaj koli prej.

49-letna zvezdnica je pozirala v enodelnih kopalkah znamke Chanel, ki so odlično razkrile njene fit noge in sanjsko postavo. Kar zadeva lepoto, so bili njeni lasje divji in valoviti, naravna pričeska, zaradi katere je bila še bolj zapeljiva. Fotografija je bila hit, saj jo je v samo nekaj urah všečkalo več kot 140.000 ljudi.

Igralka nam je s poletno fotografijo dala tudi navdih, kaj to poletno sezono nosili čez kopalke. Če ste se naveličali lahkih oblek in tunik, klasična moška srajca pa vam preveč diši po trendu, ki ga ta hip vidite povsod, Penelope Cruz ponuja rešitev. Igralka je čez kopake oblekla kratek pulover s kratkimi rokavi iz frotirja, prav tako znamke Chanel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Igralka je veliko pozornosti pritegnila tudi nedolgo pred tem, ko se je na fotografiranju nekega dogodka pojavila v dolgi, padajoči črni obleki z belimi pikami in lepim rdečim cvetom v laseh. Glamurozna obleka, ki ji je zelo pristajala. Penélope Cruz kljub letom ostaja ikona zapeljevanja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina: Nevarno drzen razporek, zaradi katerega “navadna” črna obleka postane magnet za poglede

Priporočamo tudi: Sadna dieta daje najhitrejše rezultate pred poletjem: Obvezno si zapišite jedilnik, ki obljublja razstrupljanje in hujšanje!