NEON RABBIT: Slovenski retro kul in futuristično šik dizajn, ki potuje po svetu!

Pustite, da vas NEON RABBIT popelje v časovnem stroju oblikovanja!

Moda, 23. 5. 2017

Neon Rabbit

Slovenska znamka modnih dodatkov NEON RABBIT ponuja raznolike nahrbtnike za ženske z različnimi in unikatnimi stili.

Dolge resice iz 70-ih, kasete iz 80- ih, r&b glasba 90-ih let in metalik odsevni materiali iz prihodnosti! Ste za zlato in svetlikajoče ali ste bolj za mat in črno? Vse to so inspiracije, ki so botrovale nastanku ekskluzivnih izdelkov, ki premorejo visoko kvaliteto, lahkotnost nošenja in kombiniranja z oblačili. Primerni so za različne posebne priložnosti ali pa kar tako, za preprosto popestreno življenje.

Neon Rabbit

Za slovensko znamko NEON RABBIT stoji Irina Milijić, univ. dipl. oblikovalka tekstilij in oblačil. Dizajnerske modne dodatke prodaja na svoji spletni strani www.neonrabbit.eu, nedavno tega pa je navdušila tudi britanski Asos.

Oblikovanje izdelkov reflektira domišljijo in vrednote oblikovalke. Nahrbtniki so domišljeno drugačni, dizajnersko dovršeni, sodobno urbani, metalik odsevni in 3D piramidasti. Izbirate lahko med modeli iz umetnega usnja ali bombaža.

"Moj glavni življenjski moto je How you do anything, is how you do everything. Sem vesele narave, rada imam humor in reči, ki pritegnejo pozornost vendar lahkotno in nepretenciozno. Zato v svojem oblikovanju uporabljam elemente, ki so vsakdanji, kot je na primer ruzak na vrvico. Vendar če je le-ta narejen iz srebrnega ali zlatega metalik materiala v katerem vidimo svoj odsev, je to potem čisto druga zgodba."

Neon Rabbit

"Sem perfekcionist in iz svojih rok ne izpustim izdelka, če ne dosega visoke kvalitete. Zato so vsi nahrbtniki skrbno ukrojeni in zašiti, imajo podlogo z žepkom in vponko za ključe," pravi Milijićeva.

Kot velika ljubiteljica živali je prav posebno pozornost namenila izbiri materialov za izdelavo. Z bombažem ter umetnim usnjem ponuja kakovostno in predvsem humano alternativo. Pravi, da pri izdelavi modnih dodatkov umetno usnje v marsičem prekaša naravno različico. Čeprav je NEON RABBIT svoje izdelke poslal v širni svet, se za proizvodnjo in nabavo vseh potrebnih surovin še vedno obrne na lokalni trg in lokalne ponudnike.

Ne glede na to ali je vaš izbor retro kul ali futuristično šik nahrbtnik, od prav vsakega prodanega, NEON RABBIT Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana nameni denarno donacijo.

Pripomorete lahko tudi vi! Najdite svojo različico. Z dolgimi resicami za poplesavanje na plesišču in vihranje na kolesu, s krajšimi za šik stayling za službo in potem družbo ter brez resic za moderno minimalistične navdušenke. Mehko bombažni popestrijo še tako siv dan, saj lahko nosite prekrasne flamingo ptice, rožnate poljube ali retro kasete. Se še spomnite teh?

Najbolj brano