Ne zamudite! Nocoj podelitev ELLE STYLE AWARDS 2017

Danes zvečer bodo žarometi posijali na ustvarjalce, ki jih ni mogoče spregledati, ikone, legende. Njihov življenjski stil je navdih, občutek za lepoto pretanjen, kreativnost brez meja. Od mode, glasbe, plesa, arhitekture, gledališča in televizije do visoke kulinarike ... danes bomo podelili ELLE STYLE AWARDS 2017!

Moda, 13. 11. 2017

Esa 2017

Elle bo danes zvečer v spektakularnem vzdušju v Grand hotelu Union združila vse te velike talente, da skupaj proslavimo njihove dosežke.

To so obrazi, ki so v tem letu s svojim delom pritegnili našo pozornost.

MODNI OBLIKOVALEC

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki ima izrazito prepoznaven oblikovalski DNA, s svojo nadarjenostjo gradi edinstven modni izraz in ustvarja stvaritve, ki jih ni mogoče prezreti.

Nominiranci so:

Mateja Benedetti

Peter Movrin

Jelena in Svetlana Proković

MLADI TALENT

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

Nominiranci so:

Maja Leskovšek

Julija Kaja Hrovat

Timotej Bistan

MEDIJSKI OBRAZ

Nagrada bo šla v roke medijski osebnosti, ki nas navdušuje z močno prezenco, neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Nominiranci so:

Tara Zupančič

Nina Pušlar

Ajda Smrekar

ELLE MOŠKI

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

Nominiranci so:

David Urankar

Andrej Škufca

Andrej Mercina

ELLE ŽENSKA

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

Nominiranci so:

Larisa Stojanovič

Sanja Nešković Peršin

Ana Roš

ELLE DEKOR

Nagrado bomo podelili oblikovalcu dekorja, ki vzdušju v domu doda drugačno noto in posebno vrednost. Slovenskemu oblikovanju bi morali nameniti več pozornosti, saj tu nastajajo izvirne, vrhunske oblike.

Nominiranci so:

Atelje Mali

Pikka

Almirasadar Home Collection

ŽIVLJENJSKO DELO

Vrhunec letošnjega dogodka Elle Style Awards je nagrada Elle življenjsko delo. Prejme jo oseba, ki je v slovenskem prostoru s svojim delovanjem orala ledino na svojem področju, pustila nepozaben pečat in si pridobila status legende. Dobitnik nagrade bo razkrit na dogodku Elle Style Awards.

Najbolj brano