Naše najljubše spletne trgovine za UGODNE nakupe priznanih blagovnih znamk

Zdaj za modne kose prestižnih blagovnih znamk ni treba več odšteti celega premoženja.

Moda, 12. 9. 2018
Naše najljubše spletne trgovine za UGODNE nakupe priznanih blagovnih znamk - Foto: Profimedia

Naša spletna urednica je med svojim nedavnim potovanjem po Združenih državah in Kanadi presenečeno ugotovila, da so tamkajšnji prebivalci veliko bolj iznajdljivi pri nakupu modnih kosov prestižnih blagovnih znamk.

Namesto v butike iz 5. avenije se tako raje odpravijo na splet in sledijo posebnim ponudbam spletnih strani, ki ponujajo znižane kolekcije in modne kose, po katerih hrepenijo številne. 

TO so naše najljubše spletne trgovine (do zdaj):

1. Rue La La

Ta spletna trgovina vam ponuja nakupe dizajnerskih modnih kosov tudi 70% ceneje, vendar ponudbe veljajo le za izbrana časovna obdobja. Če torej vidite nekaj, kar vam je všeč, ne odlašajte ... ;)

2. Neiman Marcus Last Call

Tukaj boste našli znižane modne kose, ki so bili primarno objavljeni na spletni strani Neiman Marcus, prav tako pa na spletu lahko najdete tudi številke kode, ki vam ob nakupu prinesejo še dodatne popuste.

3. 6PM

Tukaj boste našli modne kose blagovnih znamk, kot so Tart, Lucky Brand, Columbia, BCBGMAXAZRIA, Karen Kane in  Calvin Klein tudi do 75% ceneje.

4. Gilt

Njihova ponudba se dopolnjuje iz dneva v dan, najboljše ponudbe pa boste na spletni strani ujeli ob nedeljah in sredah. Če obožujete Valentino, je to zagotovo spletna stran za vas!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V Slovenijo prihaja tudi TA prestižna modna znamka!

Priporočamo tudi: Brad Pitt in Jennifer Aniston imata veselo novico!

Najbolj brano