Moda Promocijsko sporočilo

Odprla se je največja slovenska HalfPrice prodajalna (z znanimi znamkami z vsega sveta)

10. 6. 2022
Odprla se je največja slovenska HalfPrice prodajalna (z znanimi znamkami z vsega sveta) (foto: HalfPrice)
HalfPrice

HalfPrice, priljubljeno mesto za lovce na ugodne cene, ponuja pestro izbiro znanih blagovnih znamk z vsega sveta. Prodajalna z neverjetno znižanimi cenami se je v Ljubljani, natančneje v nakupovalnem centru CityPark, odprla 9. junija.

Skoraj eno leto od ustanovitve ima veriga HalfPrice več kot 50 dobro založenih prodajaln, uspešno spletno trgovino in prisotnost na šestih tujih trgih.

HalfPrice je sodoben koncept prodajalne v cenovnem segmentu, ki ponuja široko paleto priljubljenih blagovnih znamk po privlačnih cenah, vključno z oblačili, obutvijo, dodatki, kozmetiko, igračami in izdelki za dom.

»V začetku maja smo praznovali prvo obletnico našega HalfPrice koncepta. V kratkem času je pridobil močno priznanje pa tudi spoštovanje strank v vsaki od držav, kjer je bil predstavljen. Sedaj odpiramo drugo, največjo HalfPrice prodajalno v Sloveniji, natančneje v CityParku Ljubljana. Strategija CCC skupine je do leta 2025 odpreti približno 250 prodajaln HalfPrice. Smo že na dobri poti do tega cilja,« pravi Martina Perić, Marketing Manager pri HalfPrice.

Nova največja HalfPrice prodajalna s površino, ki šteje več kot 2.400 m2, se razprostira v dveh etažah, pritličju in prvem nadstropju. Gre za sodoben koncept prodajalne, ki ga je razvil CCC v off-price segmentu, ki ponuja široko paleto izdelkov s popusti do 80 %. Ponudba obsega oblačila, obutev, modne dodatke, kozmetiko, hrano, igrače in dodatke za dom.

Asortiman izdelkov v HalfPrice prodajalnah se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Značilnost verige je, da je veliko izdelkov na voljo zgolj v enem kosu. Zato priporočamo redne obiske naših HalfPrice prodajaln. 

Uživajte tudi vi v nakupih več kot 1000 najboljših blagovnih znamk po izjemnih cenah! Zdaj lahko obiščete kar dve HalfPrice prodajalni v Ljubljani - CityPark in Supernova Rudnik.

Za več informacij o HalfPrice obiščite www.halfprice.eu.