Najnovejša Sprandi kampanja Ustavi se za trenutek govori o vas - o tem, kako se počutite

Svetovne zvezde so ponovno v Sprandi kampanji USTAVI SE ZA TRENUTEK ! Amber Valleta, Finn Wolfhard in Kyle MacLachlan se tokrat srečajo na teniškem igrišču, kjer bodo slavili aktivno rekreacijo. 

Promocijsko sporočilo, 26. 8. 2022
Najnovejša Sprandi kampanja Ustavi se za trenutek govori o vas - o tem, kako se počutite - Foto: CCC

V skladu s sloganom kampanje USTAVI SE ZA TRENUTEK lahko odslej skrbite zase in za svoje dobro počutje z znamko Sprandi!

Samostojna igra, v paru, ali morda kombinacija obojega? Pridružite se svojim najljubšim zvezdam in odigrajte tekmo v dobri družbi! Obrazi najnovejše Sprandi kampanje so Finn Wolfhard, idol Generacije Z iz 'Stranger Things', Kyle MacLachlan, hollywoodski igralec, ki je poznan zaradi svoje legendarne vloge v TwinPeaksu, in Amber Valetta, supermodel iz devetdesetih, ki je zdaj aktivna v ekoloških kampanjah.

Zvezde že poznamo iz Sprandi kampanje za pomlad in poletje, kjer so slavile blaženo relaksacijo in skrb za dobro počutje ob kalifornijskem bazenu. Tokrat se prestavimo na teniško igrišče, kjer so zvezde prišle na športno tekmovanje. Gibanje na prostem, aktivno preživljanje prostega časa in skrb za dobro počutje so glavne teme kampanje USTAVI SE ZA TRENUTEK za jesen in zimo.

Nova kolekcija je ustvarjena, da sledi trenutkom aktivnega počitka in sprostitve. Oblecite mehko trenirko in obujte udobne športne superge ter dopolnite svoj športni outfit s praktičnimi modnimi dodatki. Ne glede na to, ali ste na teniškem igrišču ali zunaj njega, globoko vdihnite in si zagotovite maksimalno udobje.

Obutev in modni dodatki iz te kolekcije so zdaj na voljo v vseh trgovinah CCC in na ccc.eu.

Najbolj brano