Naj tudi vam zastane dih od navdušenja! Preverite naš izbor obutve za pozno jesen, s katero boste zasijale!

Prečudoviti modeli gležnjarjev, škornjev in tako modnih loaferk so nas osvojili takoj, ko smo zakorakali v Deichmann. Na policah smo prav te dni našli popolne modele za vsako žensko – od ljubiteljic visokih petk do modnih navdušenk, ki svoj navdih to jesen iščejo v grunge videzu. Preverite naš izbor in poiščite svoj navdih za jesen in zimo, polno stila! 

Promocijsko sporočilo, 14. 11. 2022
Naj tudi vam zastane dih od navdušenja! Preverite naš izbor obutve za pozno jesen, s katero boste zasijale! - Foto: Deichmann

Visoka, popolna jesenska moda

Gležnjarji s petko so glavni favorit mnogih dam, saj nudijo čisto vse dobre lastnosti salonarjev, kot je podaljšana figura, eleganten in ženstven korak ter popoln izgled, le da nudijo tudi veliko več udobja.

Stopalo je v gležnjarjih bistveno bolj stabilno, poleg tega pa zaprta obutev ponuja tudi več podpore in preprečuje mišicam, da bi se preveč utrudile. Gležnjarji veljajo tudi za obutev, ki je neskončno modna, nam pa so se še prav posebej v spomin vtisnili elegantni modeli z zlatimi dodatki. Enostavni in sijajni, te gležnjarje boste z veseljem nosile tako na delovnem mestu kot tudi za vroč zmenek, pri tem pa boste naenkrat uživale tako v modnem stilu kot tudi udobju!

Tako čudovito, tako trendno! 

Črni combat škornji so priljubljeni dodatek vseh ljubiteljic mode in se popolno kombinirajo z vodilnimi modnimi trendi, kot so široke ali cargo hlače ter uporniški grunge videz. Nam pa so še prav posebej všeč v kombinacijah z mini oblekami in črnimi najlonkami – stajling, ki ga pogosto lahko vidimo tudi na družabnih omrežjih. V Deichmannu smo našli gležnjarje iz kombiniranih materialov, katerih glavni adut je prav glomazni podplat pravega futurističnega videza. Poleg tega vas v Deichmannu čaka velik izbor klasičnih gležnjarjev z vezalkami, ki vam bo pričaral enostavnejši, klasični videz.  

Najlepši stili škornjev v tem trenutku!

Udobni in praktični, pa še vedno v modi – to so škornji v chelsea stilu, saj prav vedno prinašajo navdih klasike in se zlahka vključijo v čisto vsak stajling. 

Priljubljeni plašč ali balonar bo sijajno izgledal prav v kombinaciji s takšnimi škornji, zimska kolekcija v Deichmannu pa razveseljuje z novimi, dizajnersko še bolj dovršenimi verzijami tega tako priljubljenega modnega dodatka. V Deichmannu smo tako izbrali rjavi model s kontrastnim črnim trakom in podplatom, prav tako pa so nas navdušili črni škornji z dodatkom robustne verige. Komaj čakamo, da preizkusimo vse možnosti kombiniranja!

Še vedno na prestolu

Ah, te loaferke! Ne glede na to, koliko se trudimo, se jim enostavno ne moremo upreti. Niti prihod hladnejših, deževnih dni nas ne more prepričati, da se odpovemo glomaznim loaferkam in čisto zagotovo že lahko trdimo, da se bodo spomladi spet vrnile. V Deichmannu smo našli čudovite modele, ki jih bomo nosile vse dokler nam bodo vremenske razmere to dopuščale. Črne, bele ali bež – loaferke so še vedno popolnoma samozavestno na vrhu prestola modne jeseni!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Prečudovite modele obutve, s katerimi boste preživele udobno in elegantno jesen, poiščite v najbližji trgovini Deichmann. Kvalitetne visoke in nizke škornje, chelsea obutev ali gležnjarje z vezalkami ter seveda nepozabne loaferke vas že čakajo tu po najbolj ugodnih cenah!

Predstavitev jesensko – zimskih trendov Deichmann:

Najbolj brano