Modni vodnik po Zagrebu

Modni poznavalci nam razkrIvajo, kaj morate nujno obiskati v Ljubljani, Beogradu in Zagrebu.

Moda, 27. 12. 2012
Modni vodnik po Zagrebu - Foto: DUŠKO VLAOVIĆ, ĐORĐE JELISAVAC, MARE MILIN, ANA BLAŽIĆ PAVLOVIĆ, emina halilović IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Saša Joka, urednik mode Elle Hrvaška, vam priporoča kaj si lahko privoščite, okusite in ogledate na ulicah Zagreba.

Gurmanska karta

Apetit

Bistro Apetit in Apetit City Restaurant & Bar je obvezen del urbanega življenja v Zagrebu. (Masarykova 18 in Jurjevska 65a, apetit.hr)

Velvet

Lokal, ki je spoj kulture, umetnosti in mode. (Dežmanova 9, velvet.hr)

Kultura

Lauba

Lauba ali hiša za ljudi in umetnost je enkraten kraj za učenje, zabavo in družbene interakcije. (Baruna Filipovića 23a, lauba.hr)

Kino Tuškanac

V ambientu gozda Tuškanac stoji priljub­ljeni mestni kino. (Tuškanac 1, filmski-programi.hr)

Booksa

Kavarna in knjigarna. Booksa je književni klub, ki ponuja možnost aktivnega in izobraževalnega preživljanja prostega časa. (Martićeva 14d, booksa.hr)

Nakupovanje

Prostor

Ta edinstveni prodajno-izložbeni butik ponuja oblačila in modne dodatke domačih oblikovalcev. (Mesnička 5, prostorshop.com)

Modus

Razvajeni poznavalci in radovedni študentje dizajna so običajna klientela vesele trgovine. (Tkalčićeva 48, modusdesignshop.hr)

Maria Store

Maria je prvi luksuzni konceptualni butik v Zagrebu. Ponuja izbor iz kolekcij velikih imen, kot so Givenchy, Balenciaga, Stella McCartney. (Masarykova 8, mariastore.com)

Roba

V Robi se prodajajo oblačila iz najfinejšega ovč­jega usnja, velika pozornost pa je posvečena tudi krojem in kakovosti izdelave. (Preradovićeva 30, roba.com.hr)

Zabava

Sirup

Ta super klub za zabavo je zanimiv zaradi odličnih gostovanj in ekstravagantnega interjerja. (Donje Svetice 40, sirupclub.com)

 

Pripravila: Jelena Karakaš

Najbolj brano