Lorella Flego je razkrila, kako je v resnici delati z Armanijem!

Ojoj, to pa ni lepo! 

Lorella Flego je razkrila, kako je v resnici delati z Armanijem! - Foto: Robi Krumpak

Lorella Flego je že vrsto let zvesta obiskovalka tedna mode v Milanu, in nič drugače ni bilo niti letos. 

Poleg blišča in glamurja z modnih pist, o katerem sanja vsaka modna navdušenka, pa je tu še druga stran posla, o katerem je pred časom spregovorila tudi Lorella.

Čeprav je večina modnih oblikovalcev pravih profesionalcev, in pogovore z novinarji in modnimi influencerji radi opravijo, je tu tudi nekaj takšnih, ki bi se jim - vsaj osebno - raje izognil.

Preberite še: Jokanje med gledanjem filmov nakazuje na posebno osebnostno lastnost!

"Armani je obupen, razočaral me je že pred leti in tako je bilo tudi lani. Je nedostopen in nerealen, saj ne dovoli, da bi se ljudje pogovarjali z njim, vse poteka prek asistenta, ki je še bolj nor od njega. Resnično ne razumem tega obnašanja in prav žalostno je gledati, kako je njegova ekipa prestrašena in nezadovoljna.

Donatella Versace pa je vedno prijazna, čeprav marsikdo meni, da je nora, jaz pa jo vidim kot zelo zabavno žensko, s katero bi z veseljem šla na kavo, prav na 'ženski čvek'," je namreč povedala novinarju revije Story.

"Poleg Donatelle, ki ima nedvomno svojo karizmo, je tukaj tudi Elisabetta Franchi, strastna ljubiteljica živali in ženska, ki ima zelo močan 'sex appeal', je privlačna in močna, dobro ve, kaj hoče. Mislim, da bi se od nje lahko naučila veliko," je še dodala.

Sicer pa je Lorella na enem minulih tednov mode spoznala tudi priljubljeno podjetnico in modno blogerko Chiaro Ferragni, ki jo je s svojo preprostostjo očarala. 

"Bila je ... preprosta. To je tudi prva beseda, na katero pomislim, ko razmišljam o njej, saj je v resnici videti popolnoma običajno dekle, iskreno in tudi hvaležno za vse, kar ima. Njene številke pa so osupljive: skoraj 20 ljudi vsak dan dela zanjo in poskrbi, da je vse tako, kot mora biti. Kajti biti Chiara Ferragni v resnici ni niti malo preprosto; že njeno življenje na Instagramu povzroča vrtoglavico: danes Milano, jutri New York, potem Hongkong, pa skok na Coachello in spet v Rim. Njen dom je svet, čeprav med intervjujem pove, da ima zelo veliko hišo v Los Angelesu in je zdaj Amerika njen dom," je tedaj po njunem srečanju zapisala Lorella, njen celotni zapis pa si lahko preberete TUKAJ.

Za revijo Story je prispevek napisal Alojz Petrovčič

Fotografije: Robi Krumpak, Osebni arhiv

Preberite še: Tudi vi že celo življenje napačno izgovarjate ime znamke Nike?

Priporočamo tudi: TO so čevlji, ki jih Meghan Markle neprestano nosi!

Najbolj brano