Gucci z novo kolekcijo v Los Angelesu pozdravlja film House of Gucci

4. 11. 2021

Alessandro Michele je novo Guccijevo kolekcijo postavil v Hollywood.

1 / 14
Profimedia

Gucci, november 2021

Modna hiša Gucci se je za en večer preselila v Los Angeles. Novo kolekcijo so na svoj značilno spektakularni način predstavili na hollywoodskem boulevardu, nekaj tednov pred izzidom filma House of Gucci - film povzema zgodbo umora Maurizia Guccija, za katerega je bila obtožena njegova žena, ki jo v filmu igra Lady Gaga.

Preberite tudi: 10 najlepših kavbojk za jesen in zimo, ki sledijo letošnjim trendom

Guccijeva kolekcija v Los Angelesu je povzemala modo starega Hollywooda in pogosto jemala navdih iz specifičnih kreacij. Kreativni direktor Alessandro Michele je povedal, da je kolekcijo posvetil svoji mami, nekdanji asistentki filmske produkcije in navdušenki nad filmom, hkrati pa osebnemu navdihu, ki že leta v delčkih prihaja iz hollywodskega glamurja. Tako smo lahko spremljali modernizirane različice obleke Elizabeth Taylor iz filma Kleopatra, Sissy Spacek iz filma Carrie, Jima Carreya iz filma Ace Ventura, Ghostbusters in Jean Harlow iz filma Dinner at Eight.

Kolekcija je predstavila nosljive, neprimerljivo kreativne in drzne kose za ženske in moške vseh starosti in postav. Po ulici so sta se v kreacijah med drugim sprehodila tudi igralca Jared Leto in Macaulay Culkin.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton očarala v elegantni modri obleki

Priporočamo tudi: To je dolžina hlač, zaradi katere bodo vaše noge videti daljše - narekuje Drew Barrymore

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave