Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in Mastercard: Neprecenljivo modno doživetje

Med 4. in 6. aprilom v Ljubljano spet prihaja modni spektakel Mercedes-Benz Fashion Week in z malce sreče lahko neprecenljivo modno doživetje izkusite tudi sami. Mastercard bo namreč nagrajenki ali nagrajencu nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer aprilske edicije Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana omogočil tudi celostno modno stiliranje pod taktirko Maje Bulc.

Promocijsko sporočilo, 10. 3. 2017
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in Mastercard: Neprecenljivo modno doživetje - Foto: Jani Ugrin

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je licenčni modni dogodek prestižne nemške avtomobilske znamke, ki v našo prestolnico prihaja dvakrat letno. Mastercard bo ob tej izjemni priložnosti zmagovalcu nagradne igre zagotovil ekskluziven vstop na otvoritveni večer Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Poleg tega pa zmagovalca nagradne igre čaka tudi glamurozna stilska preobrazba, za katero bo v sodelovanju z umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure poskrbela Maja Bulc, ki je na svoji izjemni manekenski in zdajšnji managerski poti osvajala modne brvi Milana ter do uspeha vodila mnoge, ki z njo delijo strast do modnega poklica.

Mercedes-BenzFashionWeek Ljubljana

Nagrajenko ali nagrajenca bo razveselila z oblačili in modnimi dodatki, ki jih najdemo v Maxiju ter obenem poskrbela za vrhunski stajling zmagovalke ali zmagovalca. Za glamurozen prevoz na dogodek in nazaj pa bo poskrbel Mercedes-Benz. 

Ker Mastercard brezstično plačevanje vedno poskrbi, da ostanete v stiku z modnimi trendi, bo v nagradni igri podeljenih tudi 5 brezstičnih Mastercard plačilnih kartic, na katerih bo dobroimetje v vrednosti 100 evrov.

Kako sodelovati?

Letak za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje lahko do 24. marca izpolnite in oddate v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana (Ljubljana Šiška, Celje, Modna hiša Maribor, Koper).

Najbolj brano