Bibhu Mohapatra v New Yorku predstavil očarljivo kolekcijo večernih oblek

Ogledali smo si čudovito kolekcijo.

Bibhu Mohapatra v New Yorku predstavil očarljivo kolekcijo večernih oblek - Foto: Bibhu Mohapatra

Bibhu Mohapatra, oblikovalec, ki v času ulične mode, uspešno pozornost pritegne s kolekcijami večernih oblek, ustvarja že več kot desetletje. Sezono za sezono predstavlja očarljive kreacije, priljubljene pri mnogih zvezdnicah Hollywooda, pred časom pa je oblekel tudi Michelle Obamo. 

Kolekcija, ki navdihuje ženske, da so takšne, kot so

Med modnim tednom v New Yorku je predstavil novo kolekcijo, ki slavi sodobne indijske ženske. Zaupal nam je, da so jo navdihnile besede njegove najljubše pesnice Amrita Pritam.

Z vprašanjem, kakšna je vloga sodobne indijske ženske, kolekcija proslavlja osebni in profesionalni napredek indijskih žensk. Bibhu Mohapatra že od samega začetka ustvarja za ženske in s svojimi kolekcijami poudarja enakopravnost. Vsak lahko to stori na svoj način, pravi, to pokažemo s tem, kako se obnašamo, kaj oblečemo in kakšno kariero si izberemo. 

"Ženske so postale bolj samozavestne, ne obremenjujejo se s svojimi telesi, in prav to moramo proslaviti", doda Mohapatra. 

Kolekcija s pridihom indijskega obrtništva je umetnost zlila z blagom. Ustvarjene so bile sodobne silhuete z močnimi barvami in teksturami. Bombaž je bil pridobljen v sodelovanju z Sadhgurujem. Kreacije so se ponašale tudi z vezeninami, čipkami in žametom. 

Kolekcija je bila ustvarjena posebno sodelovanje z linijo nakita Narayan

Fotografije: Bibhu Mohapatra

Preberite še: Najlepši in najbolj drzni stajlingi z ulic modnega tedna v Londonu

Priporočamo tudi: To so najbolj priljubljeni sandali te pomladi (+ kako jih nosi Kim K)

Najbolj brano